site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Abuhayat ve Kireççili sakinleri yol istiyor

Abuhayat ve Kireççili sakinleri yol istiyor
12.09.2016
A+
A-

Selçuk’a bağlı 15 haneli Kireççili mahallesinde ikamet eden bazı vatandaşlar ve bölgede tarım ile uğraşan vatandaşlar yollarının bozuk olduğunu ve bu konuyu yetkililere defalarca bildirmelerine rağmen herhangi bir adım atılmadığını söylediler. Son olarak imza da toplayan Kireççili de ikamet eden vatandaşlar ve bölgede tarım ile uğraşanlar yetkili mercilere topladığımız imzaları dilekçemiz ile birlikte ulaştırdık. Artık çözüm bekliyoruz dediler.

SEÇİM GELDİĞİ ZAMAN SÖZ VERİYORLAR

Her seçim döneminde bizlere bu yıl Kireççili’ye giden arazi yollarınız yapılacak. Artık kışın çamurda yazın da tozda yürümeyeceksiniz ve araçlarınızın alt takım sorunu kalmayacak’ diye söz veriyorlar. Ancak seçimden iki yıl gibi uzun bir süre geçmesine rağmen henüz yapılan bir şey yok. Seçim geldiği zaman söz veriyorlar. Seçim geçtikten sonra hiçbir şey yapmıyorlar. Herkese gidiyoruz ‘tamam’ diyorlar ama bir türlü hiçbir çalışma başlamıyor diyen vatandaşlar, yıllardır yolun yapılması için talepte bulunduklarını, sözler aldıklarını ancak bir türlü gereken çalışmanın yapılmadığını dile getirdiler.

DURUMU YETKİLİLERE DEFALARCA BİLDİRDİK

YOLLARIN bozuk ve tozlu olması tarladaki mahsullerde kırmızı örümcek olmasına neden oluyor. Kırmızı örümcek nedeniyle ürünlerimizde hastalık meydana geliyor diyen vatandaşlar, “Yolların bozuk olmasından dolayı çıkan toz yüzünden ürünlerimiz kırmızı örümcek hastalığına yakalanıyor. Çiftçi perişan durumda, ne olacak bu çiftçinin sorunu? Büyükşehir Belediye Başkanından ve Selçuk Belediye Başkanından verdiği sözü kısa süre yerine getirmesini bekliyoruz” dediler.

Kireççili yolunun ulaşım sorunun çözülmesini isteyen vatandaşlar bozuk yollar sebebiyle araçlarında birçok arıza da meydana geldiğini, durumu yetkililere defalarca bildirdikleri halde çözüm bulunmadığını söyledi. Kimse bizimle ilgilenmiyor yetkililerden yardım bekliyoruz dediler.

Bir an önce yolun iyileştirilmesini isteyen vatandaşlar topladıkları imzaları ve dilekçeyi de yetkili makamlara teslim etti.

abuhayat-kireccili-yolu-3

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.