site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

A101 Aktüel Kataloğunda Bu Haftaki Ürünler

A101 Aktüel Kataloğunda Bu Haftaki Ürünler
10.03.2017
A+
A-

Türkiye’nin yükselen değeri A101’in indirim fırsatları hakkında çok önemli bir yazısı sizlere sunuyoruz. A101 aktüel ismi ile anılan A101 kataloğuna günler öncesinden nasıl ulaşacağınızı bu yazımızın sonunda sizlere sunacağız. Böylece A101 indirim fırsatlarından çok daha önceden haberdar olacak ve aktüel ürünleri bir başkasına kaptırmayacaksınız. Yazımızda ayrıca A101’in Türkiye’deki hızlı yükselişi ve A101 aktüel ürünler hakkında da bilgi vermeye çalışacağız.

A101 broşürü ve A101 indirim fırsatlarına geçmeden önce kısa ca A101’in kısa sürede Türkiye’de neler yaptığına bir bakalım. Kuruluşundan beri en uygun fiyatlı ürünleri müşterilerine sunma amacında olan A101, bu amacını kısa sürede gerçekleştirdi. Bugün Türkiye’nin 81 şehrinde şubesi bulunan A101, rakiplerine göre ürünleri daha uygun bir fiyattan müşteriye sunarak yükselişini tamamladı. Her gün yüz binlerce kişinin uğrak yeri olan A101, aktüel ürünlerin geçerli olduğu tarihlerde ise milyonlarca kişiye ev sahipliği yapıyor.

A101’in bu kadar hızlı yükselmesinde sadece uygun fiyatlı ürünlerin etkisi yok tabi. Büyük rakiplerine oranla daha sade ve daha güvenlilir bir hizmet sunan A101, yaptığı reklam kampanyaları ile de insanların güvenini kazanmayı bildi. Günümüzde yolu A101’e düşmeyen insanların sayısı o kadar az ki. A101 müşterilerine hergün bir yenisini eklerken, rakipleriyle olan farkı da günden güne açıyor.

‘Harca harca bitmez’ sloganı sayesinde milyonları peşinden sürükleyen A101, sloganın bir markayı anlatmada ne kadar gerçekçi olabileceğinin de bir kanıtı aslında. 9 yıl gibi bir sürede Türkiye’nin dört bir tarafında binlerce şube açan A101, uyguladığı samimi reklam politikası ile de adını geniş kitlelere duyurmayı başardı. Kendisine ait kamyonlar ile kendisine ait olan depolar ile çalışan A101, böylelikle ürününün tüketiciye gelişindeki tüm aşamalara hakim oluyor ve böylelikle kötü bir sürprizle karşı karşıya kalma ihtimalini de düşürüyor. İşte tüm bu saydığımız ve sayamadığımız onlarca madde A101’in bugünkü başarısını ortaya koyuyor.

A101’in başarısındaki bir diğer etken de aktüel ürünler olduğunu söyleyebiliriz. A101, her hafta en az 3 kez çok fazla sayıda ürününde indirime gidiyor ve bu indirimler de müşterileri mutlu ediyor normal olarak. A101 aktüel ürünleri belirli bir stoğa göre geldiği için aktüel kataloglardaki ürünleri şubelerde bulamama problemi ortaya çıkıyor. Tam da bu noktada, yazımızın başında da belirttiğimiz gibi sizlere faydalı bir bilgi vereceğiz. A101 de bu hafta linkine tıklayarak, A101 aktüel ürünlerini günler öncesinden öğrenebilir böylelikle çok daha ucuz ve tasarruflu bir alışverişin de kapılarını açmış olursunuz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.