site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

2014 ALS’de Selçuk Çözüm Dershanesi Farkı

2014 ALS’de Selçuk Çözüm Dershanesi Farkı
04.05.2014
A+
A-

DSC_8598

2014 ALS’nin (Askeri Liselere Giriş Sınavı) açıklanmasıyla birlikte 2013/2014 Eğitim öğretim yılının merkezi sınavların sonuçları da alınmaya başladı. Selçuk Çözüm Dergi Dershanesinde bu yıl 8 öğrenci ALS sınavına girdi.

Açıldığı günden beri Askeri Liselere Giriş Sınavı yerleştirme başarısını hiçbir kuruma kaptırmayan Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesi ALS başarısını bu yıl da kimseye kaptırmadı. ALS’de başarısının tek sahibi Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesi 2014 ALS’de 19 Mayıs Ortaokulundan Emin Karameşe, Türkiye 594.sü olarak ilçemizin gururu oldu. 2014 ALS’ye giren Selçuk Çözüm Dershanesi öğrencileri ise Emin Karameşe, Hasan Turacı, Ali Rıza Söğütçü, C.Kaan Yapar, İskender Beger, Mustafa Kaya, Mert Aytar ve Ramazan Yıldız oldu.

ALS bilgilendirme toplantısında görüştüğümüz Özel Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesi Müdürü Hayri Padak: “Tüm dersliklerimizde “Akıllı tahta” sistemini kullanarak teknolojiye yaptığımız yatırımlar, özverili ve deneyimli öğretmen arkadaşlarımın çabaları ve de en önemlisi öğrencilerimizin öğrenme arzusu bize bu başarıyı kazandırdı. “ALS (Askeri Liselere Giriş Sınavı) sonuçları bizim bir geleneğimiz oldu. YGS’de ve TEOG’da almış olduğumuz güzel sonuçlarımıza ALS’yi de eklemenin gururunu yaşadık. Şimdi önümüzde LYS var. LYS’de de öğrencilerimiz bizleri şaşırtmayacaktır. Onların öğrenme arzusu ve başarma tutkusunu gördükçe daha da güzel başarılar yakalayacağımıza inancımız tamdır. Bizlere bu gururu yaşatan geleceğin Türkiye’sinin gerçek sahipleri öğrencilerimize ve bu gururun gerçek sahipleri öğrencilerimizin velilerine, okulda veya dershanede bu öğrenciler üzerinde emeği olan öğretmen arkadaşlarıma, okullarımızın yöneticilerine, kurucu ortaklarıma teşekkür ediyorum.

DSC_8611

DSC_8622

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.