site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Zirve Dağcılık Metropolis’e yürüyecek

Zirve Dağcılık Metropolis’e yürüyecek
11.10.2019
A+
A-

Zirve Dağcılık Selçuk Şubesi Lübbey Köyüne gerçekleştirdiği başarılı faaliyet sonrası yeni rota olarak Metropolis’i belirledi.

Lübbey yürüyüşü başarı ile tamamlandı

Zirve Dağcılık Selçuk Şubesi üyeleri 7 Ekim 2019 pazar günü Lübbey Köyü Doğa Yürüşünü başarı ile gerçekleştirdiler. 38 kişilik bir ekiple 8 km uzunluktaki rotayı yayla havasını içlerine çekerek keyifle yürüyen doğa severler doğa yürüyüşü vesilesi ile harika bir coğrafyaya misafir olma imkanı buldular. Çobanlar Köyünden hareketle orman yollarını kullanarak terkedilmiş eski Çobanlar’a ulaşan, daha sonra çok eski ve bir o kadarda güzel bir patikada yürüyerek dere yatağındaki eski elektrik tesisine ulaşan yürüyüşçüler burada mola vererek yeşilin bağrında dere kenarında türküler söyleyerek dinlendiler. Köprüyü kullanarak dereden geçip orman yolunu kullanıp kartal yuvası olarakta anılan etkileyici Lübbey Köyüne ulaşan Zirve Dağcılık üyeleri etkileyici Lübbey köyünün tarihi sokaklarında bol bol fotoğraf çektiler.

Bu hafta yeni rota için istikamet Metropolis

13 Ekim 2019 Pazar günü Torbalı Yeniköy ve Metropolis Antik Kenti arasında gerçekleşecek doğa yürüyüşüne önceki dönem Zirve Dağcılık Selçuk Şube Başkanlığı görevini yürütmüş olan Zehra Taşdöven liderlik edecek. Kahvaltı Yeniköy’de köy kahvesinde yapılacak. Kahvaltı sonrası Torbalı’ya bağlı Yeniköy’den hareketle başlayan yürüyüş Metropolis Antik Kentinde son bulacak. Yeni ve yeşil bir rotada yürürken yanıbaşlarındaki ihtişamlı bir antik kentide ziyaret etme imkanı yakalayacak olan yürüyüşçüler başvuru için sosyal medya hesaplarından formlara ulaşabilecekler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.