site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Zirve Dağcılık 3 Etkinlik Duyurdu

Zirve Dağcılık 3 Etkinlik Duyurdu
09.08.2015
A+
A-

selcuk-zirve

Zirve Dağcılık Selçuk Şubesi dağcı ve doğa severlerin sabırsızlıkla beklediği üç etkinliği resmi sayfasında yayınladı.

Ünü Selçuk sınırlarını aşan ve ilçe için önem taşıyan başarılı etkinliklerle adını duyuran Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Selçuk Şubesi Ekim ve Kasım aylarında gerçekleştireceği 3 önemli etkinliği üye ve dağa severlere duyurdu. Artemis Kutsal Yolunun ilk etabını Selçuk ve çevre ilçelerden gelen çok sayıda dağa severin katılımı ile yürüyen Zirveciler ikinci etabı 04 Ekim 2015 tarihinde yürüyecekler. 29 Ekim – 01 Kasım 2015 tarihlerinde ise Karaman, Mut, Silifke ve Kızkalesi bölgelerini kapsayan bir etkinlik için bir araya gelecek olan Zirveciler Prensesin Ayak İzleri isimli kamplı yürüyüş rotasını adımlayacaklar. 14-15 Kasım 2015 tarihlerinde ise ilki geçen sene gerçekleşen ve bölge dağcılarının büyük ilgisini gören Latmos Zirve Trans faaliyeti için bir araya gelecekler. İlan edilen etkinliklerin rehberliğini ise Özgür Aydoğan üstlenecek.

Etkinliklere katılım

İlan edilen etkinliklere katılmak isteyenler kulübün resmi internet sayfası “www.zirvedagcilik.net” ve sosyal medyada oluşturulan gurup sayfasından bilgi edinip aynı sayfalarda bulunan iletişim bilgilerini kullanarak kulüp rehber ve yöneticilerine ulaşabilecekler.

Genç Dağcı Projesi

Zirve Dağcılık Selçuk Şubesi sayfasından yapılan duyuruda ilan edilen her dağcılık faaliyetinde “Genç Dağcı Projesi” kapsamında bir genç ücretsiz olarak misafir edileceği bilgisine yer verildi. Kişisel harcamaları hariç ücret alınmayacak olan genç sporculara imkanlar dahilinde malzeme desteğide yapılacağı duyuruldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.