site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Zehir zemberek sözler! ‘Adamlığı bu mu?’

Süper Lig’in 15. haftasında evinde Erzurumspor’a mağlup olan Yeni Malatyaspor’da savunma oyuncu Semih Kaya, zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Zehir zemberek sözler! ‘Adamlığı bu mu?’
27.12.2020
A+
A-

Erzurumspor maçı sonrası konuşan Semih Kaya, her maçı kazanamayacaklarını belirtip kendilerine küfür edenleri hedef aldı.

Herkesin ayağını denk alması gerektiğini söyleyen Semih, “Biz her maçı kazanamayız ama bazıları yenilmemizi bekliyor galiba. Kulübe hiç katkı vermeyenler gelip bir mağlubiyette bize küfür ediyor. Bunların adamlığı bu mu? Herkes ayağını denk alsın.” ifadelerini kullandı.

2 GOLLÜK KATKI YAPTI

Sezon başında Yeni Malatyaspor’a transfer olan Semih, toplamda 12 maça çıkarken 1 gol atıp 1 de asist yaptı.

GALATASARAY ALT YAPISINDAN YETİŞTİ

Galatasaray alt yapısından yetişip a takımda uzun yıllar forma giyen başarılı savunma oyuncusu, Avrupa’da Sparta Prag forması da giydi.

23 KEZ MİLLİ TAKIM’DA OYNADI

Türkiye’de Kartalspor ve Gaziantepspor formaları da giyen 29 yaşındaki futbolcu, 23 kez de A Milli Takım’da oynama başarısı gösterdi.

CİMBOM’LA 12 KUPA KAZANDI

Uzun yıllar oynadığı Galatasaray’la büyük başarılar kazanan Semih Kaya, sarı kırmızılı ekiple toplamda 12 kupa kaldırdı.

KESİNTİSİZ 7 YIL…

2010-2017 yılları arası Galatasaray’da kesintisiz 7 sene top koşturan Semih; 4 Süper Lig, 4 Türkiye Kupası ve 4 de Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.