Selçuk Haber

Yine Bildik Manzara

Yine Bildik Manzara (2)

Selçuk’ta senenin ilk yağışında yine bildik görüntüler oluştu. Bundan önce ki yıllarda da en ufak bir yağışta dahi kapanan Şirince Köprüsü Demir Yolu alt geçidinde yine aynı manzara vardı. Yaklaşık yarım saat boyunca etkisini sürdüren şiddetli yağış Selçuk’ta Şirince Köprüsü Tren Yolu alt geçidi olarak bilinen bölgeyi yine sular altında bıraktı. Yaklaşık yarım metreye ulaşan su birikintisi araçların ve vatandaşların geçidi kullanmasını engelledi. Geçit bir süre trafiğe kapatıldı.

Çevredeki vatandaşlar her yağmurda bu alt geçitte aynı manzaralar ile karşılaşıyoruz en ufak bir yağışta bile bu geçit kapanıyor diye serzenişte bulundular. Yolun kapanmasının ardından İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı Selçuk İtfaiye ekipleri bölgeye gelerek biriken suları bölgeden tasfiye ettiler.

Konuyla ilgili olarak geçen sene Selçuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada sorunun nedeninin Şirince Köprüsü Demiryolu’nun yol seviyesinin gereğinden düşük olmasından kaynaklandığı ifade edilmişti.

Exit mobile version