Selçuk Haber

AK Parti İlçe Teşkilatı Kongreye Gidiyor

yesilcimen-selcuk-kongre-aciklamasi (1)

AKP Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen 1 Kasım-31 Aralık tarihleri arasında yapılması planlanan kongre süreci ile ilgili Basın Açıklaması yaptı. Ayrıca delege seçimlerinin de 19 Ekim de yapılacağını, başkanlık seçimlerine tek adayla ve tek listeyle gidileceğini söyledi. Genel Merkezimiz kimi aday gösterirse onun etrafında bir liste oluşturulacağını açıkladı.

Ak Parti İlçe Teşkilatı’nda kongre süreci başlıyor. İlçede gerçekleşecek delege seçiminin kurulacak olan sandıklarda 19 Ekim 2014’te yapılacağı açıklandı.

AK Parti ülke genelinde olağan kongrelerine gitme kararı aldı. Bu kapsamda Selçuk İlçe Başkanlığında da kongreye gidecek. İlçede gerçekleşecek delege seçiminin, kurulacak olan sandıklarda 19 Ekim 2014’te yapılacağı açıklandı. Kongre tarihi ise önümüzdeki günlerde açıklanacak. İlçe binasında basın toplantısı düzenleyen İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen ve parti yöneticileri, kongre kararı alındığını söyleyerek, parti için demokrasinin ve seçmenle bütünleşmenin en önemli temelinin atılacağını dile getirdi. Yeşilçimen, kongre takvimine uygun olarak 1 Kasım-31 Aralık 2014 tarihleri arasında ilçe kongrelerinin ve 22 Kasım-22 Şubat 2015 tarihleri arasında da il kongrelerinin gerçekleştireceğini ifade etti.

TEŞKİLATLARIMIZ TAZELENECEK

Kongrelerin millet egemenliğinin, millet iradesinin ve millet iktidarının kaynağı olduğunu anlatan İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, “Kongrelerimiz büyük medeniyetimizin tüm değerleriyle milletimizle buluşma ve geleceğe taşınma iradesinin kaynağıdır. Nihayetinde kongrelerimiz, 2015 seçimlerine hazırlandığımız bu dönemde aziz milletimizden yeniden güç alacak partimizin ve teşkilatlarımızın tazelenme, yenilenme, kuvvet kazanma, 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşma iradesinin kaynağıdır. Gerçekleştirilecek olan 5.Olağan Kongre takvimi 5 Eylül 2014 tarihinde başlamıştır. 22 Şubat 2015 tarihinde il kongrelerinin sonuçlanması ile Büyük Kongreden önceki süreç tamamlanmış olacaktır” dedi.

YENİ TÜRKİYE’NİN KAPILARI ARDINA KADAR AÇILDI

Kurucu Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesi ve Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Başbakan seçilmesi ile Yeni Türkiye’nin kapılarının ardına kadar açıldığını söyleyen Sema Yeşilçimen, “Türkiye, bu yeni dönemde güçlü, demokratik, müreffeh ve saygın bir ülke olma hedefine daha büyük bir azimle yürüyecektir. Bu kutlu yürüyüşte Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun öncülüğünde tüm teşkilatlarımızla yekvücut olarak büyük hedeflere ulaşacağız. AK Parti, bu yeni aşamada milletin sesi olmaya devam edecektir. Daima milletimizin yanında olmaya, milletimizin dilini konuşmaya, onunla olan gönül bağını korumaya devam edecektir. 5. Olağan Kongre çalışmalarımızın partimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

HABER: MEHMET UYAROĞLU www.selcukhaber.com

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

Exit mobile version