Selçuk Haber

Yeşilçimen: İhtiyacı Vardı, Aldım

sema-yesilcimen

Sosyal Güvenlik Kurumu’nda işe başlayan kardeşinin eşi konusuna da açıklık getiren Sema Yeşilçimen, “İhtiyacı vardı, aldım” dedi.

‘İhtiyacı vardı, aldım’

ADALET ve Kalkınma Partisi Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen düzenlediği basın toplantısı ile hakkındaki iddialara cevap verdi. Özellikle Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’ün orman arazileri ve işe alımlar konusunda eleştirdiği Sema Yeşilçimen, orman arazilerini 2000 ve 2003 yıllarındaki başvurular sonrasında elde ettiğini ve bunları da belgeleriyle ortaya koyduğunu söyledi. İşçi alımları konusunda gelinleri olan Fatma Yeşiçimen’in lise mezunu olduğunu ve ihtiyacı olduğu için de yardımcı olduğunu belirtti. Kardeşi Ogün Yeşilçimen’in de söylendiği gibi üç aracı olmadığını, banka kredisi ile sahip olduğu bir pikabı ve John Dhere marka bir traktörü olduğunu belirtti. Vefa Ülgür’e teklifte de bulunan Yeşilçimen, kendisine ait olan tüm malları Vefa Ülgür’ün mal varlığının yüzde 25’i ile hemen takas etmeye hazır olduğunu söyledi.

‘BU TUZAĞA DÜŞMEYİZ’

BAŞKAN Vefa Ülgür’ün bu tür söylemlerle seçimi yönlendirmeye çalıştığını söyleyen Sema Yeşilçimen, “Başkan Ülgür seçimi benimle kendi arasında geçirmeye çalışıyor. Ancak biz bu tuzağa düşmeyiz. Bu seçim Zeynel Bakıcı ile kendisi arasındadır. Beni aşağılamak adına söylediği her Sultan kelimesinin ardından ben daha bir endamımla ve onurumla dolaşıyorum. Ben korumalarla gezmiyorum. Partimizi bekleyen polis arkadaşlarımız da bizim isteğimizle beklemiyor. Bundan bizler de rahatsızız. İki kez emniyet ile bu durumu konuştum. Ancak bu genel olarak verilmiş bir karar. Bizim defalarca partimizin kapısı kırıldı. Buna rağmen bizim bir talebimiz yok. Ben ev çalışmalarından sonra gece yarılarında evime tek başıma gidebiliyorum. Kimseden korkum yok” dedi. Orman arazileri konularına da açıklık getiren Sema Yeşilçimen sahip oldukları tüm hazine arazilerinin 2000 ve 2003 yıllarında talep ettiklerini söyleyerek, “Ece Köyü’nde orman arazilerimiz var, doğrudur. Bu arazilerimizi yıllar önce talep ettik. Kimisi 2008 yılında bize verildi. Kimisi de bu yıl içinde. Bunların talep edilen tarihlerini görebilirsiniz” dedi.

‘AĞUSTOS’TA BIRAKIYORUM’

AKTİF siyaset hayatını Ağustos ayında noktalamayı planladığını söyleyen Sema Yeşilçimen, “Ben her zaman gençlerden yanayım. Bu nedenle de meclis listemizi dahi genç isimlerden oluşturmaya gayret ettik. Ağustos ayında da Selçuk Belediyesi’ni kazanmış bir partinin ilçe başkanı olarak görevimden ayrılmayı ve gençlerin önünü açmayı planlıyorum. Selçuk’a sivil toplum kuruluşları vasıtasıyla hizmet etmek istiyorum. Özellikle de bayanlarla yapmayı planladığım faaliyetlerim var. Ben siyaseti bıraksam da bu ilçede olacağım. Ancak Vefa Ülgür Selçuk’a çıkamayacak. Ülgür’e sormak isterim, sen nerede olacaksın? Bütün gerginliği 30 Mart’ı görüyor olmasından kaynaklanıyor” dedi.

Exit mobile version