Selçuk Haber

Yeni Asparagas, Yok Artık Yeni Asır

Untitled-1ff

Son dönemlerde iktidara yakın bir yayın politikası ile hayatına devam eden Yeni Asır Gazetesi Selçuk hakkında yaptığı haberle yine ‘yok artık’ dedirtti. Selçuk’ta seçim sonrası yapıldığını iddia ettiği değişiklikleri okuyan vatandaşlar ”Acaba başka bir Selçuk daha mı var?” diye sormaktan kendilerini alamadılar. Ege’nin köklü yayın organı Yeni Asır gazetesinin Selçuk’ta değişim başladı başlığı ile vermiş olduğu haber hem sosyal medyada hem de Selçuk Kamuoyunda alay konusu oldu.

Bir zamanlar Ege ve İzmir’in en güvenilir gazetelerinden birisi olan ve objektif haberleriyle halkın gönlünde taht kuran Yeni Asır gazetesi bugünlerde yandaşlıkta sınır tanımıyor. Gazetenin 23 Ağustos Cumartesi günü altıncı sayfasında Tolga Tekin imzası ile yayınlanan haberde Selçuk’ta yapılmamış birçok projeyi yapılmış ve hizmete açılmış gibi gösteren gazete okuyucularını şaşırttı.

İşte Yeni Asır Gazetesinde ki o haber:

“Yerel seçimlerde, AK Parti ile CHP’nin büyük rekabet yaşamış olduğu ilçelerden biri olan Selçuk’ta ipi AK Partili Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı göğüsledi. Bakıcı, hayata geçirmeye başladığı icraatlarıyla, ilçe halkından olumlu puan almayı başardı. Bakıcı, vatandaşların rahatça vakit geçirebileceği 14 Mayıs ve Zafer Mahallerinde Seyir Terasları ve birçok rekreasyon alanları projesini hayata geçirdi. İlçeye olimpik yüzme havuzu ve spor salonu kazandıran Bakıcı, içerisinde cep sinemalarının yer alacağı Gençlik ve Kültür Merkezi yaptı. Ayrıca ilçeye gelen yerli ve yabancı turistlerin rahat bir tatil geçirebilmeleri için Pamucak’ta her 300 metre de bir duş, tuvalet ve büfelerin yer aldığı alanlar oluşturuldu. İstihdam sorunu konusunda da çalışmalar yapan Bakıcı, yeni mahallelerde çalışanları orada oturanlardan seçiyor’’ diyor gazetenin haberinde.

Şimdi haberi hazırlayan arkadaşımıza soruyoruz;

-14 Mayıs ve Zafer Mahallerinde yapıldı dediğiniz Seyir Terasları acaba nerde? Yada bilen gören giden var mı?

-Rekreasyon alanları projesi hayata geçirildi diyor haberde acaba bu alanlar nerede?

-Olimpik yüzme havuzu kazandırıldı diyor acaba nerede olimpik yüzme havuzu? Eğer ki diyorsanız ilçe de bir Belediye Yüzme Havuzu var. Hatırlatalım o tesisler Kamil Subaşı zamanında yapıldı.

-Spor salonu kazandırılmış diyor sayın yazar acaba nerede bilen var mı?

-İçerisinde cep sinemalarının yer alacağı hizmete açılan Gençlik ve Kültür Merkezini gören var mı?

-Pamucak’ta yapıldığı söylenen her 300 metrede ki duş, tuvalet ve büfeleri gören var mı?

-İstihdam sorunu konusunda çalışmalar yapıldı diyor sayın gazeteci arkadaş nerede ne yapılmış beş ay içinde de işsizlik sorunu çözülmüş.

Haberi yazan arkadaşım, Ya Biz Selçuk’ta Yaşamıyoruz Ya Siz Hiç Selçuk’a Gelmediniz?

Yorumu siz değerli okuyucularımıza bırakıyoruz.

Exit mobile version