site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Yazlık Düğün Salonu 22 Haziran’da açılıyor

Yazlık Düğün Salonu 22 Haziran’da açılıyor
23.06.2018
A+
A-

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı hizmete girmeye gün sayan yazlık düğün salonundaki çalışmaları inceledi. Yazlık düğün salonunun 22 Haziran tarihinde hizmete gireceğini belirten Başkan Bakıcı Selçuk’un önemli bir ihtiyacına cevap verileceğini söyledi.

Başkan Bakıcı incelemeler sonrası yaptığı açıklamada; “Yazlık Düğün Salonumuzda son aşamaya geldik. 22 Haziran tarihinden itibaren düğünlerimiz bu alanda yapılmaya başlanabilecek. Çok güzel bir yazlık düğün salonuna sahip oluyoruz. Yazlık düğün salonumuz tamamen kendi imkanlarımızla hayata geçirdiğimiz bir proje oldu. Arkadaşlarımız işçisinden mühendisine kadar büyük bir özveri ile çalıştı. Çok güzel bir yapı ortaya çıktı. Selçuklular’ın iftihar edeceği bir yazlık düğün salonu ortaya çıktı. Tüm Selçuk’a hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

750- 1000 kişilik kapasiteye sahip olan Selçuk Belediyesi Yazlık Düğün Salonu İzmir- Aydın Karayolu üzerinde 4000 metrekarelik belediye hizmet alanı üzerinde yapıldı. Bir büfe, bir gelin odası ve nikah odasının da bulunduğu salon Selçuk Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından işletilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.