site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Yapı Kredi’den Selçuk Ticaret Odası Üyelerine Kredi Desteği

Yapı Kredi’den Selçuk Ticaret Odası Üyelerine Kredi Desteği
04.02.2014
A+
A-

Yapı Krediden Selçuk Ticaret Odası Üyelerine Kredi Desteği

Selçuk Ticaret Odası ile kredi protokolü imzalayan Yapı Kredi, oda üyelerine daha avantajlı kredi fırsatları sunmaya başladı.

Yapı Kredi ve Selçuk Ticaret Odası arasında imzalanan protokol ile Selçuk Ticaret Odası  üyeleri Yapı Kredi tarafından sunulan avantajlı 50 TL dosya masraflı kredi  fırsatlarından faydalanabilecek. Yapılan anlaşma çerçevesinde oda üyeleri, 50.000 TL’ye kadar olan finansman ihtiyaçlarını 24 aya varan vadelerle, aylık yüzde 1.40 faiz oranı ile karşılayabilecek.

03 Şubat 2014 Pazartesi günü gerçekleştirilen imza törenine, Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu, Başkan Yardımcısı Mustafa Kırıtak, Güzelyalı Saha Müdürü Gürhan Özüdoğru ve Yapı Kredi Selçuk Şube Müdürü Şule Alur katıldı.

Selçuk Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Koray Yolcu Selçuk’taki ticaret hacminin artması için doğru finansal araçlardan yararlanmanın önemine dikkat çekerek, üyelerine imzalanan protokolleri yakından takip etmeleri ve değerlendirmeleri tavsiyesinde bulundu.

İmza töreninde bir konuşma yapan Yapı Kredi Güzelyalı Saha Müdürü Gürhan Özüdoğru “ Bugün Yapı Kredi olarak Türkiye genelindeki il ve ilçelerde 945 şubemizle hizmet veriyoruz. Şubelerimizin olduğu lokasyonlarda ziraat, sanayi, ticaret odalarıyla anlaşmalar yaparak, Türkiye’nin büyüyen ekonomisine KOBİ ihtiyaçlarının giderilmesiyle katkıda bulunuyoruz. Ticaret ve esnaf odalarımızın ihtiyaçlarını da çok yakından takip ederek onlara en uygun çözümleri sunmaya devam edecek önümüzdeki dönemde yeni ürün ve hizmetlere imza atacağız” dedi.

Gürhan Özüdoğru sözlerine şöyle devam etti: “Yapı Kredi olarak, ülke ekonomimizin itici gücü olarak gördüğümüz ve büyük önem verdiğimiz KOBİ müşterilerimize her zaman ayrıcalıklı hizmetler sunuyoruz. KOBİ’lerimize daha esnek ve iyi şartlarda anlaşmalar sunmak, onları yatırım kararlarında teşvik etmek istiyoruz. Finansman yetersizliği nedeniyle üretim geliştirme faaliyetlerini gerçekleştiremeyen, üretimde kalite ve ürün çeşitliliği sağlayamayan tüm KOBİ’lerimize her geçen gün genişlettiğimiz şube ağımızla ve yaptığımız kredi protokolü anlaşmalarıyla ulaşmayı hedefliyoruz.

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın !  
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın !  
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    aaa çok ilginç ticaret odası siyasetle uğraşmaktan vakit bulup kendi görevleri ile ilgili bir şeyler yapmışlar.

  2. Anonim dedi ki:

    arkadaşımız doğru yazmış ticaret odası zeynel in peşinden gezmeyi bıraksın işini yapsın

  3. Anonim dedi ki:

    Ticaret odası yönetim kuruluna bir baktım da bu arkadaşlarımızın kiminin ortağı kiminin kardeşi kiminin yeğeni kiminin yengesi meclis üyesi adayı olmus
    hani siz siyasete karışmayacaktınız

  4. selcuklu dedi ki:

    yahu millet bankalara borçlanmaktan intihar ediyor siz insanları bankaların kölesi yapmayı kolaylaştırdık diye sırıtıyorsunuz

  5. yalçın kaya dedi ki:

    genç ve başarılı yöneticiler sayesinde selçuk hizmet görmeye başladı.selçuku seven herkesin koray beye ve ekibine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etmesi gerekir.teşekkürler..