site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Yağmur Banda sevgilisi kimdir Batuhan Karacakaya ile aşk dedikodusu

Survivor All Star 2022 tüm heyecanı ile devam ederken yarışmacılar birleşme partisi öncesinde elenmemek için kıyasıya yarışıyor. Özel hayatları ile de gündemde olan yarışmacılardan Yağmur Banda, son günlerde en çok dikkat çeken isimlerden. Batuhan Karacakaya ile aşk yaşadığı konuşulan Yağmur Banda kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Yağmur Banda sevgilisi kimdir Batuhan Karacakaya ile aşk dedikodusu
22.03.2022
A+
A-

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor All Star tüm heyecanı ile devam ediyor. Birleşme partisine sayılı günler kala yarışmacılar adaya veda etmemek için kıyasıya yarışıyor. Özel hayatları ile de dikkat çeken yarışmacılardan biri de aralarında Batuhan Karacakaya ile aşk dedikodusuna karışan Yağmur Banda oldu. 

Aşk-ı Memnu dizisindeki Adnan Ziyagil’in oğlu Bülent’i canlandırarak oyunculuğa adım atan ve şimdilerde Survivor All Star 2022’de ter döken yarışmacı Batuhan Karacakaya’nın gönlünü yarışmacı arkadaşı Yağmur Banda’ya kaptırdığı iddiası sosyal medya kulislerini salladı. Batuhan Karacakaya’nın kalbini Gönüllüler takımından Yağmur Banda’ya kaptırdığı iddia edildi.

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor All Star 2022 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasıyla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Tv8’de yayınlanan Survivor All Star 2022 sezonunda parkurdaki zorlu yarışlardan çok sakatlıklar ve ‘aşk’larla gündeme geliyor. Survivor All Star’dan elenen Mert Öcal’ın aynı yarışmadan Sude Burcu ile aşk yaşaması yarışmaya bomba gibi düşerken bir yeni aşk bombası da Batuhan Karacakaya’dan geldi. 

Ünlüler takımında yarışan Batuhan Karacakaya’nın, Gönüllüler takımında mücadele eden Yağmur Banda ile aşk yaşadığı iddia edildi. 

Survivor Yağmur kimdir?

Yağmur Banda, Survivor 2018 yarışmasında Gönüllüler kadrosunda yer alan iddialı yarışmacılardan biriydi. Survivor All Star gönüllüler kadrosunda yapılan değişiklik sonunda Yağmur Banda yarışmaya yedeklerden dahil oldu. 

Yarışma öncesi Instagram hesabından canlı yayın yapan Acun Ilıcalı, yarışmacıların son mesajlarını izleyenlerle paylaştı. Ilıcalı’nın canlı yayınında Gönüllüler takımından Nisa Bölükbaşı’nın olmayışı dikkat çekti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.