site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

WhatsApp’ta çoklu hesap dönemi başlıyor

Popüler mesajlaşma ve konuşma uygulaması WhatsApp her geçen gün duyurduğu yeni özelliklerle kullanıcılarını şaşırtmaya devam ediyor. WhatsApp’ta yer alacak yeni özelliğe göre kullanıcılar tek hesabı aynı anda dört cihazda kullanılabilecek.

WhatsApp’ta çoklu hesap dönemi başlıyor
02.08.2020
A+
A-

Dünya üzerinde milyonlarca aktif kullanıcısı olan WhatsApp en çok tercih edilen mesajlaşma uygulamalarından birisi olma özelliğini koruyor. WhatsApp’a gelecek yeni özelliğe göre bir hesap dört ayrı cihazda kullanılabilecek.

Henüz geliştirilme aşamasında bulunan özellik, kullanılabilir hale geldiğinde kullanıcılar, Linked Devices (bağlantılı cihazlar) bölümünden yararlanabilecek ve bu bölüme yeni cihazlar bağlanabilecek. Böylece bir hesaba dört farklı cihazdan erişim sağlanacak.

WhatsApp, daha öncelerde mesajların tarihe göre hızlı bir şekilde aranmasını sağlayacak bir özelliği test etmeye başlamıştı. Bu özellik şu anda alfa test aşamasından geçiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.