Selçuk Haber

Uysal: AKP Kamu Çalışanlarına Baskı Yapıyor

IMG_9062

CHP Selçuk İlçe Başkanı Hasan Uysal AKP ilçe başkanlığının ve hükümetin kamu kurumlarında çalışanlarına baskı uyguladığını söyledi. Konu ile ilgili CHP Selçuk İlçe binasında bir basın açıklaması yapan Başkan Uysal şunları söyledi;

“Ülkemizin önünde en kritik seçim olarak görünen 7 Haziran tarihine sayılı günler kaldı. İnsanımızın ekonomik ve sosyal taleplerini, sorunlarını en iyi şekilde gündeme taşıyan ve çözüm önerileri sunan CHP’dir. Yaşanacak bir Türkiye hedefine hızla yaklaşmaktayız.

Demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından olan seçimlerin, adil, eşit ve tarafsızlık ilkesi ile yapılamaması endişesi içindeyiz. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın toplu açılış bahaneleri ile il il dolaşıp mitingler düzenleyerek mevcut iktidara oy istemesi toplumda ki endişeleri güçlendirmektedir. Ancak, halkımız bu iktidara artık inanmamakta ve düzenledikleri mitinglere ilgi göstermemektedir. Bu durum iktidar sahiplerini telaşa sürüklemiştir.

İlçemizde de aynı telaşı gözlemlemekteyiz. İzmir de ki mitinglerine yığınsal bir katılım sağlayamayacaklarını bildikleri için, her türlü baskı ve tehdit ile ilçemiz de ki kamu çalışanlarını miting alanına taşıma çabası içerisine girmişlerdir.

Duyumlarımıza göre özellikle Belediyenin taşeron işçileri ve İş-kur tarafından işe alınan işçilere, hastanenin sağlık emekçilerine bu baskılar uygulanmaktadır.

Cumhuriyet Halk Partisi Selçuk İlçe Örgütü olarak, tüm çalışanların bu baskılara boyun eğmemelerini dilemekteyiz. İlçemizde ki iktidar yandaşlarının çalışanlara uyguladığı baskı ve tehdidi şiddetle kınıyoruz” dedi.

Exit mobile version