site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Ünlü sanatçılara taş çıkarttılar

Ünlü sanatçılara taş çıkarttılar
18.06.2015
A+
A-

Selçuk Belediyesi Çocuk ve Yetişkin Korosu (9)

Selçuk Belediyesi Çocuk ve Yetişkin Korosu Selçuk Amfi Tiyatro da vermiş olduğu konserle ünlü sanatçılara taş çıkarttılar. Becerilerini ortaya koymak için büyük emek veren yetişkinler ve çocuklar konser için muhteşem bir şekilde hazırlanmışlar. Yetişkinler ve minikler birbirinden güzel şarkıları başarıyla seslendirerek, dinleyicilerden büyük alkış topladı.

Selçuk Belediyesi Çocuk ve Yetişkin Korosu muhteşem bir konser verdi. Koro performansıyla izleyenlerden büyük beğeni topladı. Konserde Türkiye’nin değişik yörelerine ait birbirinden güzel türküler, şarkılar seslendirildi. Mikrofonu ilk defa eline alan koro üyeleri profesyonelleri aratmayan bir performans sergilediler.

Çocukların bir arada yaptıkları en güzel etkinliklerden biri olan çocuk korosu ise en çok alkışı alandı. Sanatçı ve müzikseverlerin yetişmesinde çok büyük bir etki gücüne sahip olan çocuk korolarına büyük önem verilen Selçuk’ta geleceğin sanatçılarına alkışlar durmak bilmedi. Pek çok bestecinin çocukluğunun, müzikle ilk tanışıklığının başladığı yer olan çocuk korolarına verilen büyük önem Selçuk’ta da meyvesini, vermeye başladı.

Çocuk korosunda ki çocukların içindeki sanat sevgisi taşıyan minik yürekleri, müziğe, çok sesliliğe merhaba dedirten konser çocukların ardından yetişkinlerle devam etti. Birbirinden güzel sahne performanslarını sergileyen koronun yetişkinleri gecenin geç saatlerine kadar izleyicileri coşturdular.

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Selçuk Belediyesi Çocuk ve Yetişkin Korosu (1)

Selçuk Belediyesi Çocuk ve Yetişkin Korosu (2)

Selçuk Belediyesi Çocuk ve Yetişkin Korosu (3)

Selçuk Belediyesi Çocuk ve Yetişkin Korosu (4)

Selçuk Belediyesi Çocuk ve Yetişkin Korosu (5)

Selçuk Belediyesi Çocuk ve Yetişkin Korosu (6)

Selçuk Belediyesi Çocuk ve Yetişkin Korosu (7)

Selçuk Belediyesi Çocuk ve Yetişkin Korosu (8)

YORUMLAR
  1. Erol Namdar dedi ki:

    Başta Murat Gezer ve Mehmet Durmuş olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler.. Harika bir gece olmuş.. Selçuk’ta güzel şeyler de oluyor, olacak da..

  2. Anonim dedi ki:

    Selcuk haber zaten ismimizi vermeyerek haber yapmis…canlari sagolsun…baska biri olsaydi koro sefinin adi yazilirdi….selcugun insanlarina desteklerini gostermis oldular…sagolsunlar…sevildigimizi bilmek ne guzel…

  3. Anonim dedi ki:

    Saz sanatçılarının kıyafetleri daha özenli olabilirdi. Pikniğe gider gibi seyirci karşısına çıkılmayacağını koro şefine birilerinin söylemesi lazım