site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Üniversite Adaylarına Motivasyon Semineri

Üniversite Adaylarına Motivasyon Semineri
24.05.2014
A+
A-

seminer (2)

Selçuk Belediyesi tarafından üniversite adaylarına yönelik olarak düzenlenen ve Eğitimci yazar Erdem Timur tarafından verilen “Üniversite yolları taştan, bu sınavlar çıkardı beni baştan” isimli seminere üniversite adayları yoğun ilgi gösterdi.

Selçuk Belediyesi’nin katkıları ile düzenlenen üniversiteye giriş sınavına hazırlanan gençlere yönelik bilgilendirme ve motivasyon semineri Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonu’nda yapıldı. Eğitimci yazar Erdem Timur tarafından verilen “Üniversite yolları taştan, bu sınavlar çıkardı beni baştan” isimli seminere üniversite adayları yoğun ilgi gösterdi. Öğrencilere hem üniversite giriş sistemi ile ilgili bilgiler veren hem de sınava nasıl hazırlanmaları gerektiğini anlatan Eğitimci yazar Erdem Timur sınavı kazanmanın en önemli sırrının kararlı olmak ve hedef koymaktan geçtiğini söyledi. Öğrencilere rüzgarda savrulan bir yaprak olmak yerine rüzgarın kendisi olmaları gerektiğini söyleyen Eğitimci yazar Erdem Timur “nereye gittiğini bilmiyorsan seçtiğin yolun hiçbir önemi yoktur” diye konuştu. Öğrencilere sınavda ve yaşamlarında başarılar dileyen Eğitimci yazar Erdem Timur’a seminerin sonunda Selçuk Belediyesi Kültür Müdürü Öznur Karaalioğlu Yavuz tarafından çiçek ve Selçuk Belediyesi yayınlarından oluşan bir hediye paketi sunularak teşekkür edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.