site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Umut Meler Süper Lig Yolunda

Umut Meler Süper Lig Yolunda
05.08.2014
A+
A-

halil-umut-meler-2

Halil Umut Meler MHK Üst Klasman Seminerine Çağrıldı.

Selçuklu Futbol hakemimiz Umut MELER geçen sezon yükseldiği Ulusal hakem kategorisinde 2. Ve 3. Liglerde ve sezon başı oynanan Galatasaray-Malaga hazırlık karşılaşmasında gösterdiği başarılı yönetim sonucunda bu sezon ilave yardımcı hakemler arasına girmeyi başardı.

Umut görev verilmesi durumunda bu sezon  Spor Toto Süper Lig de ilave yardımcı olarak görev yapacak.

Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu tarafından düzenlenen 2014-2015 Sezonu MHK Yaz Semineri, 5-9 Ağustos 2014 tarihlerinde Sapanca’da bulunan Güral Sapanca Wellness & Convention Hotel’de yapılacak.

Üst klasman hakem ve üst klasman yardımcı hakemler, kadın FIFA ve FIFA yardımcı hakemler, üst klasman gözlemci ve mentörler, MHK tarafından ulusal hakemlerden seçilmiş 25 ilave yardımcı hakem ile ulusal eğitimcilerin katılacağı seminerde, UEFA Hakem Komitesi Üyesi JaapUilenberg, UEFA Hakem Konvansiyonu Türkiye Sorumlusu J.W.Larsen ve UEFA Yardımcı Hakem Eğitimcisi GiovanniStevanato, UEFA Fiziksel Gelişim Sorumlusu Prof. Dr. WernerHelsen, MHK Eğitim Direktörü Oğuz Sarvan ve Hakem İşleri Müdürü Burçin Keskin eğitimci olarak yer alacak.

Seminerde ayrıca; Brezilya’da düzenlenen FIFA Dünya Kupası’nda görev yapan hakemlerimiz Cüneyt Çakır, Bahattin Duran ve Tarık Ongun da; şampiyonadaki izlenimlerini diğer hakemlerle paylaşacak. Saha uygulamalarında ise uluslararası platformda ilk kez geçen yıl Türkiye’de düzenlenen FIFA U20 Dünya Kupası’nda olmak üzere, geçtiğimiz ay sona eren FIFA Dünya Kupası’nda da kullanılan ve 2014-2015 sezonundan itibaren Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig’de de hakemler tarafından kullanılacak olan ”kaybolan sprey” ile ilgili uygulamalar yapılacak.

Selçuk Haber Gazetesi olarak Umut MELER’e başarılar diliyoruz.

umut gs-mlg

YORUMLAR
  1. onur yılmaz dedi ki:

    yakışır kardeşime

  2. 9 Eylül Ali dedi ki:

    Umarım en az bir yabancı dili (İngilizce) çok iyi biliyordur, ki gelecekte bu kendisine FİFA Hakemi olma yolunda çok büyük avantaj sağlayacaktır… Dürüstlükten ASLA taviz vermesin, hakem şansı her daim yanında olsun inşallah… (Az çok konuşacak kadar da Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca öğrenirse, Türkiye’de tüm hakemlere açık ara fark atar…)