Selçuk Haber

Umut Meler Selçuk’un Gururu Oldu

halil-umut-meler (3)

Selçuklu genç hakem Halil Umut Meler İzmir Atatürk Standında oynanan Galatasaray Malaga maçında göstermiş olduğu performans ile ilçenin gururu oldu.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında OPEL’in katkılarıyla Malaga CF ile yaptığı dostluk maçından 3 – 3 berabere ayrıldı. Maçı Selçuklu hakem Umut Meler yönetti. Genç hakem Umut Meler’in bir de kırmızı kart gösterdiği maçta hakem olarak çok güzel izlenimler bıraktı ve süper lige göz kırptı.

Atatürk Stadı’ndaki karşılaşmada sarı-kırmızılı ekibin gollerini 12’nci dakikada Sneijder, 45 + 1’de dakikada Drogba ve 90’ıncı dakikada Kazım attı. Beşiktaş’ın eski teknik patronu Bernd Schuster’in çalıştırdığı İspanyol temsilcisi Malaga’nın gollerini ise 45’inci dakikada Santa Cruz, 57’nci dakikada Anderson ve 74. dakikada penaltıdan Duda kaydetti. Dany penaltı pozisyonunda kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Bizlerde Selçuk Haber sitesi olarak Selçuklu genç kardeşimiz Halil Umut Meler’e bundan sonra ki karşılaşmalarda başarılar diliyoruz. Onun kazanacağı her başarı ile bizlerde Selçuklular olarak gurur duyacağız.


Exit mobile version