Selçuk Haber

Ülgür’den Yerel Basına Hodri Meydan Çıkışı

DSCN3633

Selçuk Belediye Başkanı H. Vefa Ülgür Rakiplerine ve Yerel Basına Hodri Meydan Dedi.

Benimle uğraşın ama ayda 330 kuruşa namusuyla çalışan Belediye Personeline dil uzatmayın dedi.

Selçuk Belediye Meclisinin Kasım ayı oturumunda Belediye Başkanı Vefa Ülgür, yapılan oturumdan sonra rakipleri, aday adaylarına, kendisi ile uğraştığını söylediği yerel basına ve köşe yazarlarına hodri meydan dedi.

Önce Cumhuriyetin değerlerinin tehlikede olduğunu dışarıdan cumhuriyeti yıkmak isteyenlerle içeriden işbirlikçilerinin bir bir Cumhuriyetin değerlerini bir bir yok etmeye çalıştığını, bu ülkenin Devlet Başkanının bile Cumhuriyeti hantallaşmış olarak niteleyebildiğini ama bu sözün dünya da bile yankı yarattığını, işte böyle bir ortamda Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılanlara teşekkür etti. Selçuklulardan On Kasımda da aynı duyarlılığı beklediğini söyleyerek sözlerine devam etti.

Yerel basınımızda her gün haberler çıkıyor. Tamam, görevlerini yapıyorlar ama el insaf. Bakın belediyenin yapması gerekli hangi bir görev yapılmamıştır.  Başkan krallığını ilan etti diyorlar. Ayıptır. Kesin adaylıklar belli olsun. Ben rakiplerime ve yerel basının köşe yazarlarına, basına hodri meydan diyorum.

Herkes belediyeden arsa arazi istiyor. Sanki belediyenin yüzlerce dönüm gayrimenkulü var. Koca devlet binlerce dönüm hazine arazisinden devlet hastanesi yapımına bir arazi veremiyorsa vermek istemiyorsa belediyenin suçu ne kardeşim.

Sizden rica ediyorum doğruları yazın kesin aday olursam hepinize hodri meydan diyorum. Bakın benimle uğraşabilirsiniz ama ayda 330 kuruşa çalışan 300 belediye personeline dil uzatmayın onları haksız yere yıpratmayın. Bize devlet yılda 5 milyon lira katkı sağlıyor. Bizim bütçemiz ise 50 milyon lira ama yatırım üstüne yatırımlar yaparak üretken bir belediye olduk. Bir kuruş borcumuz yok “ dedi.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

Exit mobile version