Selçuk Haber

Ülgür’den Kongre Sonrası Sert Açıklamalar

vefa-ulgur

CHP İlçe Başkanlığına aday olan Hüseyin Vefa Ülgür’ün kongrede yaşanan gerginliklerden sonra bazı sosyal paylaşım sitelerinde yayınladığı yorumlar dikkat çekti. Eski Belediye Başkanı H. Vefa Ülgür, yazısında şunları belirtti; “Kirli Başkan: Seçimde örgütlü bir biçimde AKP’ye çalışanları aklayan başkan olarak tarihe geçeceksin.

Şimdi partiye AKP ve MHP kolları da kurmanız gerekecek. Senin adına seviniyorum çünkü bu makamlara atayacağın o kadar çok adamın var ki hiç zorluk çekmeyeceksin. İbrahim Adıgüzel, Özcan Işık, Nuriye Çiğdem, Cemil Kasaboğlu, Yaşar Aydın beğen beğen ata. Çamaşır makinesi gibisin bu saydıklarımı temizler temizler kullanırsın. Ali Akyüz ve Barutçu muhtarını sakın ihmal etme AKP camiasında çok önemli ve muhterem şahsiyetlerdir. Ayrıca saydığım bu isimlerin Selçuk Belediye Başkanı üzerinde de çok büyük ağırlığı vardır ne de olsa başkanlığını onlara ve yanındakilere borçlu.

61 oyluk Başkan tıpkı Zeynel gibi o koltukta meşru olmayacaksın. Ta ki; adam gibi seçilene kadar. Hayırlı olsun büyük başkan. Yönetimine seçilen arkadaşların da iyi oy almışlar 55 ile 23 arası maşallah maşallah’’ diye serzenişte bulundu.

Exit mobile version