Selçuk Haber

Ülgür, YSK Kararını Değerlendirdi

VEFA-Ulgur-ysk-karari

Eski Başkan Ülgür; “Hile ile o koltukta oturmakla onlar için 5 yıl ızdırap olur” dedi.

Selçuk’ta itiraz edilen sandıkların sayılmaması ve yerel seçimlere şaibe karıştığı gerekçesiyle seçimlerin iptalini isteyen CHP İlçe Başkanlığına YSK’dan red cevabı gelmesini değerlendiren CHP eski Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür, seçimlerin hile ile alındığını, bu nedenle 5 yılın onlar için bir ızrap olacağını ifade etti.

EMEKÇİLERİN İŞÇİ BAYRAMINI KUTLADI

1 Mayıs İşçi Bayramı çerçevesinde Selçuk İstasyon Meydanındaki etkinliğe katılan eski Başkan Ülgür, burada gazetecilere YSK’nın vermiş olduğu kararı değerlendirdi. Öncelikle 1 Mayısın dünya emekçileri için ve demokrasinin derinleşmesi için çok önemli bir olduğuna dikkat çeken Ülgür, “Malesef üzülerek görüyoruz. Her konuda açılım yapan Ak Parti bu konuda işçilere, emekçilere, devrimcilere, sosyal demokratlara, sosyalistlere sopa gösteriyor. Bunlarda toplumun gözleri önünde oluyor.” dedi.

FAŞİSTLERİN ADALETİ BU KADAR OLUR

YSK kararını değerlendiren ve yerel yönetimlere gönderme yapan Ülgür; “Faşistlerin adaleti bu kadar olur. Özellikle ilçede adaleti sağlamakla, adalet dağıtmakla görevli olanlara şunu söylemek istiyorum. Bizi yanlış anlıyorlar, onlar güçlü insanlar, çünkü devletin gücünü kullanıyorlar. Ama adil değiller, hiç bir zaman da adil olamayacaklar. Yani bu tavırlarını değiştirmedikleri sürece adil olamayacaklar. Başbakanları gibiler. Herkese hayırlı olsun. Hile ile o koltukta oturmakla 5 yıl herhalde ızdırap olur onlar için” diyerek, hayırlı olmasını diledi.

GAZETECİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Yerel seçimlerin çok iyi bir kampanya süreci geçirdiklerine inandığını, bu süreçte katkı koyan Selçuk’taki basın mensuplarına teşekkür eden Ülgür, gazetecilere; “Sizleri kırdıysak, üzdüysek bizi affedin” dedi.

HABER: NİLÜFER ÖZTÜRK SİLAY

Exit mobile version