Selçuk Haber

Ülgür Etkinlik Çadırında Tavuk-Pilav Dağıttı

baskan-ulgur-tavuk-pilav-dagitti (4)

Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, bu hafta Cumhuriyet Mahallesi’nde kurulan etkinlik çadırını belediye meclis üyeleri, belediye personeli ve CHP ilçe örgütü ile ziyaret etti. Başkan Ülgür, Aşevi personeli ile birlikte öğle yemeği saatinde mahalle sakinlerine tavuklu pilav dağıttı

Selçuk Belediyesi ile (SEGEM) Selçuk Kadın Eğitim ve Gelişim Merkezi’nin birlikte düzenlediği Etkinlik Çadırı, Zafer Mahallesi’nin ve  14 Mayıs Mahallesi’nin ardından Cumhuriyet Mahallesi’nde de büyük ilgi gördü.

Selçuk Belediyesi ve Selçuk Kadın Eğitim ve Gelişim Merkezi işbirliğinde 27 Ocak’tan bu yana başlatılan Sokak Buluşmaları’na  her hafta  Pazartesi’den Cuma’ya 08.30 ile 17.00 arası mahalle sakinleri büyük ilgi gösteriyor.

Etkinlik çadırında kadınlar için sabundan süs eşyaları yapımı, mum ve file yapımı atölyeleri, geri dönüşümlü malzemelerden dekoratif eşya yapımı, keçe ve boncuktan anahtarlık, duvar süsü gibi birbirinden güzel hobi  atölyeleri düzenleyen ve hukuki ve psikolojik danışmanlık desteği veren Selçuk Belediyesi ve Selçuk Kadın Eğitim ve Gelişim Merkezi çalışanları çocukları da unutmadı. Etkinlik çadırı tüm gün boyunca çocuklar için resim, müzik, dans, yüz boyama, oyuncak yapımı gibi bir birinden renkli etkinlikler gerçekleştiriliyor.

Her hafta etkinlik çadırını ziyaret eden Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür bu hafta da Cumhuriyet Mahallesi’ndeydi. Mahalle sakinlerinden herkes Başka Ülgür ile sohbet etti. Kadınların yapmış olduğu keçeleri ve sabunları inceleyen Başkan Ülgür, herkesin keyifli vakit geçirmesinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. ArdındanAşevi personeli ile birlikte mahalle sakinlerine ve belediye personeline tavuklu pilav dağıttı. Çadıra renk katan çocuklara da hediyeler verdi.

Bu çalışmayla hem mahalle kültürünü canlandırmaya hem de komşuluk ilişkilerini geliştirmeye yönelik önemli bir adım atıldığını vurgulayan Başkan Ülgür, “Buraya gelen kadınlarımız hem dertlerini, mutluluklarını paylaşıyorlar hem de burada yaptıkları objeleri hatıra olarak evlerine götürüyorlar. Katkı sunan tüm arkadaşlarıma ve Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinlik çadırının dördüncü durağı ise 10-14 Şubat tarihleri arasında AtatürkMahallesi 1051 Sokak’ta olacak. Selçuk Belediyesi ile Selçuk Kadın Eğitim ve Gelişim Merkezi yetkilileri, hem yeni yetenekler hem de yeni dostluklar kazanmak isteyen herkesi etkinlik çadırına davet ediyor.

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın !  
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın !  
https://twitter.com/selcukhaber

Exit mobile version