site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Türkiye Paraşüt Şampiyonası 30 Eylül’de Selçuk’ta Başlıyor

Türkiye Paraşüt Şampiyonası 30 Eylül’de Selçuk’ta Başlıyor
27.09.2013
A+
A-

turkiye-parasut-sampiyonasi-efes

Türk Hava Kurumu’nun (THK), Selçuk-İzmir’de, 42’incisini düzenleyeceği Türkiye Paraşüt Şampiyonası 30 Eylül-5 Ekim 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Türk Hava Kurumu’nun Selçuk’taki Havacılık Eğitim Merkezi Başkanlığı’nda gerçekleşecek 42’inci Türkiye Paraşüt Şampiyonası, Türkiye’nin en iyi paraşüt sporcularını bir araya getirecek. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen şampiyonada bir ilk yaşanacak. Şampiyona kapsamında paraşüt yarışmalarının yanı sıra paraşüt anlayışı, wingsuit, motorlu yamaç paraşütü, mosquito ve model uçak gösterileri gerçekleştirilecek. Şampiyonanın açılış töreni kapsamında, basın mensuplarına yönelik tandem paraşüt atlayışı gerçekleştirilecek. 30 Eylül’de başlayacak olan şampiyona altı gün boyunca paraşüt tutkunlarını bir araya getirecek. Şampiyonanın kapanış töreni ise 5 Ekim 2013 tarihinde gerçekleşecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.