site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Tunç Soyer Selçuk’ta Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Tunç Soyer Selçuk’ta Muhtarlarla Bir Araya Geldi
27.02.2020
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Selçuk ilçesinde muhtarlarıyla bir araya geldi. Tunç Soyer muhtarların taleplerini dinledi, ilçede yürütülecek çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, merkez dışındaki ilçelerin muhtarlarıyla buluşmaya devam ediyor. Tunç Soyer bugün Selçuk ilçesinin mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in ev sahipliğinde Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda Soyer, manda yetiştiriciliğini bu coğrafyada yeniden canlandıracaklarını, kırsalda yaşayan vatandaşlara gelir kaynağı yaratacaklarını söyledi. Manda sütünü, manda sütünden üretilen ürünlerin hepsini satın alacaklarını belirten Soyer, “Üreticilerimiz ürettikçe kazanacak. Bu Türkiye’de giderek can çekişen tarım politikalarına karşı başka bir tarımın mümkün olduğunu göstermek için attığımız, küçük gibi görünse de değerli bir adım. Menemen ve Bergama’ya da taşıyacağımız bu proje Türkiye’ye örnek olacak” dedi.

Selçuk ilçesinde yapılan toplantıda da mezarlık duvarlarının yapılması, asfalt dökülmesi, kilit parke taşı döşenmesi, kanal ve derelerin ıslah edilmesi, halı sahaların ve oyun parklarının açılması talepleri öne çıktı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bu taleplere ilişkin hızlıca çalışma yürüteceklerini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.