site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Tiyatro Salonu Yenilendi

Tiyatro Salonu Yenilendi
05.10.2012
A+
A-

Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonu yenilendi. Selçuk’un kültürel faaliyetlerinin sergilendiği Efes Tiyatro Salonunun tadilatı Selçuk Belediyesi ekipleri tarafından tamamlandı.

Yaz ayı itibari ile tadilata giren salonda seyirci koltukları, sahne ve sahne perdeleri yenilendi. Kulis ve salonun tamamının boyası yapıldı. Çatı izolasyonu yapılarak havalandırma bacaları yenilendi. Isıtma soğutma sistemlerinin bakımı yapıldı ve aydınlatma sistemleri iyileştirildi.

İlçedeki kültürel aktivitelerin sergilendiği bu önemli salonu istekler doğrultusunda ve imkânlar dâhilinde yenilediklerini dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür “Kentimize daha iyi bir tiyatro salonu kazandırmak üzere tiyatro salonunu yenileme çalışmalarımızı tamamladık.  Açıldığı günden itibaren panel, konferans, sempozyum, açık oturum, tiyatro ve konser gibi birçok etkinliklere hizmet veren bu önemli salon Umarım her zaman olduğu gibi bu yılda önemli ve değerli oyunlara ve etkinliklere ev sahipliği yapar” dedi.

YORUMLAR
  1. 10.köy dedi ki:

    Emeği geçenlere sağlık.

  2. Anonim dedi ki:

    Sinema tarzı modern koltuklar olsaydı daha iyi olurdu..inşallah koltuk arası mesafeler giriş çıkışa uygun düzenlenmiştir..

  3. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    kultur için çok guzel emegi geçenlere tsk ler…

  4. AYDINLI dedi ki:

    Belediyemizin okulların isteklerine çok daha duyarlı olmasını bekliyoruz. Roman vatandaşlarımıza gösterilen hizmet görme anlayışının yarısını okullar olarak belediyemizden beklememizi lütfen çok görmeyiniz.