site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Ticaret Odası Ayasuluk Kazılarına Konuk Oldu

Ticaret Odası Ayasuluk Kazılarına Konuk Oldu
09.09.2016
A+
A-

Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu, Oda Genel Sekreteri Filiz Acarğil, Basın ve Tanıtım Sorumlusu Berrin Dereli, Ayasuluk Tepesi ve Selçuk Kalesi kazı evini ziyaret etti. Kazı Başkanı Mustafa Büyükkolancı’nın davetlisi olarak kazıevine konuk olan STO heyeti, kırk yıldır Selçuk’ta çalışan kazı başkanı Büyükkolancı ve kazı personeliyle birlikte kumanya yemeği yiyerek kazı çalışmaları hakkında bilgi aldı Kale’de yapılan kazı çalışmalarını bizzat kazı başkanı Büyükkolancı eşliğinde gezen heyet yıllar içinde kale içindeki değişime ve ortaya çıkan eserlere hayran kaldı.

Yedi yıldır STO Sponsor

Bu sezon ödenek azlığı nedeniyle daha kısa bir çalışma süreci geçirdiklerini belirten Mustafa Büyükkolancı yıllardan beri Selçuk Ticaret Odası’nın kale çalışmalarına yaptığı destek ve sponsorluk nedeniyle teşekkür etti. Yerel kurum ve kuruluşlar ile turizm sektöründe faaliyet gösteren büyük firmaların tarihi, turistik ve kültürel değerlerin ortaya çıkarılmasında maddi, manevi desteklerinin önemine dikkat çekti.

Oda Başkanı Koray Yolcu da kurum olarak turizm için harcanan emeğin her zaman destekçisi olacaklarını söyledi. Yolcu “ Oda olarak Kalenin ziyarete açıldığını ilan eden pankartlar hazırlatarak Şirince yoluna ve Kale bölgesine astıracaklarını belirterek, Selçuk bu kadar güzel bir kale silüetine sahipse bunda Sayın Hocamızın büyük emeği ve alınteri var. Kendisine ve ekibine Selçuklular olarak teşekkür borçluyuz” dedi.

img_20160907_140320

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.