site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Thorax Dağı Zirvesine Zorlu Yürüyüş

Thorax Dağı Zirvesine Zorlu Yürüyüş
05.12.2018
A+
A-

Zirve Dağcılık Selçuk Şubesi’nin düzenlediği Thorax Dağı Doğa Yürüyüşüne katılan 28 yürüyüşçü zorlu faaliyeti başarı ile tamamladılar.

Gümüş dağı olarak bilinen, antik ismi ise Thorax olan dağın zirvesine ulaşmak için Gökçealan Köyünde toplanan dağcılar yaklaşık 8 saat süren zorlu faaliyeti başarı ile tamamladılar. Dağın 1000 metreden fazla olan zirvesine günübirlik yürüyüş ile ulaşan dağcılar çıkışta nemli dik ve kaygan kayaları zorlukla aşarken inişte kuru ve dik bir yamaçtan meşakkatli bir şekilde ama güvenle şekilde inişlerini tamamladılar. Bir çoğu kulübe yeni katılan doğa severlerin yüksek dağı aratmayan bu faaliyeti sorunsuz tamamlamasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Zirve Dağcılık Selçuk Şube Başkanı Özgür Aydoğan faaliyet hakkında şu bilgileri paylaştı:

“Yürüyüşümüz sırasında AKUT Kuşadası ekibininde bizimle yürümesi faaliyetimize ayrı bir güzellik kattı. Zirve Dağcılık Selçuk Şubesi Yönetim Kurulu üyemiz Sinan İlhan’ın yanı sıra Zirve Dağcılık Selçuk Şubesi Yürüyüş liderlerimiz Vahap Ağırtaş ve Özer Sürmeli’nin de hazır bulunduğu, zorlu ve bir o kadar da güzel faaliyet sonrası katılımcılardan aldığımız güzel yorum ve mesajlar bizi çok mutlu etti. Katılan ve emek veren herkese teşekkür ederiz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.