Selçuk Haber

THK Selçuk-Efes Eski Uçuş Okulu Müdürüne Veda Yemeği

thk-selcuk-efes (1)

Efes hava limanı uçuş okulu eski müdürü Ceyhun Demirkol’a mesai arkadaşları tarafından veda yemeği verildi.

İzmir’in Selçuk İlçesinde, faaliyet gösteren THK Uçuş Eğitim okulundan emekli olan DEMİRKOL’a kurum içerisinde yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı, Selçuk Pamucak Dereli tesislerinde gece düzenlendi. Yaklaşık kırk yıl hizmeti bulunan uçuş okulu eski müdürü Ceyhun Demirkol arkadaşlarıyla bir araya gelerek mutlu bir gece geçirdi.

Türkiye’de sivil havacılığın geliştirilmesi ve gençlerin havacılığa kazandırılması ile ilgili 86 yıldan bu yana faaliyetlerini sürdüren Türk Hava Kurumunda görev yapan eğitimcilerin katımı ile gerçekleşen gecede.

Geleceğin pilotlarını yetiştiren THK uçuş okulu öğretmenlerinden, kıdemli uçuş öğretmeni Aktuğ Atay, uçuş öğretmeni Mustafa AK, İzmir THK uçuş okulu müdürü İsmail GÜLTEKİN, Baş uçuş öğretmeni Salim OLDAÇ, uçuş öğretmeni Erdoğan GÜLER ve İzmir Devlet Korosu sanatçısı Bilgen Özgeçit GÜLER, simülatör teknisyeni Erkan EMÜL ve THK Efes uçuş okulu eğitmenleri ve personeli geceye katılanlar arasındaydı.

İzmir Devlet Korosu sanatçısı Bilgen Özgeçit GÜLER’in performansıyla gece daha da hareketlenirken, gecenin sonunda emekli olan Ceyhun DEMİRKOL’a yaptığı hizmetleri karşılığında başarı plaketi verildi.

HABER: MEHMET UYAROĞLU

Exit mobile version