Selçuk Haber

Tenis Turnuvası Ödülleri Sahiplerini Buldu

Selçuk Belediyespor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen Tenis Halk Turnuvası’nın sonunda dereceye girenlere ödüller verildi.

Selçuk Belediyespor Kulübü tarafından geleneksel olarak bu yıl üçüncüsü düzenlenen Tenis Turnuvası’nda dereceye girenlerin ödülleri turnuvadan bir gün sonra Belediye Yüzme Havuzunda sahiplerini buldu. Belediye Yüzme Havuzunda yapılan ödül törenine Selçuk Belediye Spor Kulübü Başkanı Ümran Songun, Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri ve birçok tenis sever katıldı.

Bayan ve erkek olarak iki ayrı kategoride düzenlenen turnuvada bayanlarda birinci Zuhal Uygur, İkinci Ümran Songun üçüncü Gamze Yağlı olurken, erkeklerde ise birinci Ercan Evkaya, İkinci Mehmet Bozgül üçüncü ise Fuat Candemir oldu. Dereceye giren tenis severlere Artemis heykeli hediye edildi. Ayrıca turnuvaya katılan tüm katılımcılara başarı sertifikası verildi.

Gecenin sonunda konuşma yapan Selçuk Belediye Spor Kulübü Başkanı Ümran Songun “ Diğer spor dallarında da turnuvalar düzenleyeceğiz. Dileğimiz bu tür organizasyonlar ile ilçemizde daha çok sporsever yaratmak ve 7’den 70’e herkese sporu sevdirmek” dedi.

Exit mobile version