Selçuk Haber

Taşyakan’ın Mesajı İstifaya Davet Olarak Algılandı

chp-logo-tasyakan1

30 Mart yerel seçimleri itibariyle, Dr. Zeynel Bakıcı’nın Belediye başkanlığının kesinleşmesinin ardından CHP Selçuk ilçe delegesi Hüseyin TAŞYAKAN’ın sosyal paylaşım ağındaki sayfasından paylaştığı mesaj oldukça manidar bulundu.

6 Nisan 2012 de ki CHP kongresinin ertesinde kaleme aldığı ”Selçuk’ta ki Recep Tayyip” başlıklı yazısıyla oldukça konuşulan ve kimilerinden destek görürken bazılarının da sert tepkisiyle karşılaşan CHP Selçuk İlçe Delegesi Taşyakan’ın 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin ardından kişisel Facebook sayfasından paylaştığı mesajını okuyanlar tarafından CHP yönetimine istifa çağrısı olarak algılandı.

Kendisiyle görüşerek bu konudaki düşüncelerini aldığımız Taşyakan şunları söyledi;

”Benim dün söylediklerim de, bugün söylediklerim de ortadadır ve asla aralarında zerre çelişki yoktur. Zamanında en tabi hakkım ve görevim olan uyarı nitelikli söylemlerimi arkadaşlarımıza iletmiş olmama rağmen, yanlışta ısrar edildiğini gördüm. Elbette ki hatasız kul olmaz, ancak ısrarla yapılan bir yanlış partimizin ve Selçuk’un kaderiyle oynanacak noktaya varıyorsa da, bugün artık yapılan hatalar için bedel ödeme günüdür” dedi.

Mesajınızda parti yönetimini istifaya mı davet ediyorsunuz sorumuz üzerine ise Taşyakan: Parti yönetimindeki arkadaşlarımın, hiç olmazsa bu saatten sonra partimiz adına en doğru kararı vereceğine inanıyorum diyerek sözlerini bitirdi.

Hüseyin TAŞYAKAN’ ın sosyal paylaşım ağındaki kişisel sayfasında paylaştığı mesaj şöyle:

Selçuk halkı memleketin başka bir yerinde görülmemiş derecede, kompozisyon yazar nitelikte oy kullanıp gerekli mercilere gereken mesajı vermiştir.

Selçuk seçmeni eğitimlidir, bilinçlidir. Kenan EVREN’ in 82 Anayasasına %94, Tayyip ERDOĞAN’ ın Anayasasına %75 hayır diyecek kadar da cesurdur.

Selçuk seçmeni 30 Mart seçimlerinde her yere bir mesaj bırakmıştır.

1. Hal ve tavırlarıyla Recep Tayyip Erdoğan’ ın klonlanmış ikizi gibi davranan, padişahlık arzusunda bir belediye başkanını (Vefa ÜLGÜR) istemiyoruz.

2. Demokratlığına ve Selçuk ta yaşayanları temsil ettiği partinin politikalarına uyarak, ötekileştirmeyeceğine inandığımız bir insanı (Zeynel BAKICI) göreve getiriyoruz.

3. Belediye başkanlığı için CHP adayına göstermediğimiz güveni, meclis üyesi adaylarına fazlasıyla göstererek, partimizle bir sorunumuz olmadığını ancak, bütün ısrarlarımıza rağmen Selçuk’ ta istenmeyen bir adayın öne sürülmesi ile ilçemizin kaderiyle oynamış her kim varsa, bunun hesabını vermeye davet ediyoruz.

Bu kadar net mesajdan sonra umarız ki, bütün ikaz ve çağrılarımıza kulak tıkayanlar hiç olmazsa bu saatten sonra üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirip gereğini yapacaklardır.

Bizim size söylememizi beklemeden, gereğini şimdi yapın. Yapın ki az buçuk ta olsa, size duyduğumuz saygıdan ve sevgiden ötürü biz utanç duymayalım…… !!!

”Hüseyin TAŞYAKAN”

Exit mobile version