site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Tasarruflar 400 hanenin yüzünü güldürdü

Tasarruflar 400 hanenin yüzünü güldürdü
29.11.2016
A+
A-

Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da kış mevsimi öncesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara yakacak odun yardımında buluyor. Sosyal yardımlarla ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam eden Selçuk Belediyesi yaptığı uygulamayla aynı zamanda tasarruf sağlamış oluyor.

Yakacak odun yardımında kullanılan odunların önemli bir kısmını Selçuk Orman İşletme Şenliği’nden temin eden Park ve Bahçeler Birimi kendi personeliyle kesim işlemlerini yaparak maliyetleri azaltmış, uyguladığı bu yöntemle de piyasa fiyatının yarısına getirmiş oluyor.

İhtiyaç sahibi 400 haneye dağıtımların yapılmaya başlandığını belirten yetkililer; Selçuklu vatandaşların soğuk kış günlerinde yanlarında olduklarını belirterek, aynı zamanda bir ton yakacak bedelinin 220 TL ye mal edilmesiyle de önemli ölçüde tasarruf sağlandığını, bu yöntemle daha fazla haneye yardımcı olduklarını belirtti.

YORUMLAR
  1. remzi dedi ki:

    birde gerçek ihtiyaç sahibi kişilere verilse çok güzel olacak ama nerde yandaş nerde zengin nerde ihtiyacı olmayan hep o kişilere veriliyor. Allah için garibanın hakkına girenler sahi siz hiç utanmıyormusunuz. 2,3 katlı evleriniz , evinizin önünde arabanız varken bu yardımları almaya.
    haydi başkan Allah için araştırın gerçek ihtiyacı olan kişilere verin.

  2. selçuk dedi ki:

    tasarruf mu pehh. ilçede demir ağacı bırakmadınız kese kese.