Selçuk Haber

Soğutmaz’dan AKP’li meclis üyelerinin meclise gelmemesine tepki

sogutmaz-meclis

Selçuk Belediye Meclisinin Temmuz ayı’nın ilk oturumuna AKP’li meclis üyeleri katılmadı. Meclis toplantısına katılmayan Belediye Meclis Üyeleri herhangi bir mazaret bildirmezken, Selçuk Kamuoyunda bir süredir Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ile aralarının açık olduğu söylenen AKP’li Meclis üyelerinin Başkan Bakıcı’yı protesto etmek amacıyla meclise katılmadığı iddia ediliyor. İlçede iktidar partisi ile Belediye Başkanı arasında ki kriz hergün biraz daha büyüyor. Sosyal medyadan bazı Selçuklular Başkan Bakıcı’dan yana tavır koyarken özellikle AKP cephesinden tepkiler Başkan Bakıcı’ya gittikçe sertleşmeye başladı.

AKP grubunun Temmuz ayının ilk meclis toplantısına gelmemesini sosyal medya aracılığı ile eleştiren MHP’li meclis üyesi İbrahim Soğutmaz kişisel sayfasından şunları söyledi;

Selçuk Belediye Meclisinin bugünkü toplantısına AKP grubu hiç bir mazeret göstermeksizin gelmemiştir. Başkandan ne talep etmişler de olmamıştır yahut başkanları ile aralarındaki problem nedir? Bu konuları kamuoyuna izah etmeleri siyasi görevleridir. Hizmet için işbaşına geldiklerini iddia edenler; kendi partilerinin Belediye Başkanını yalnız bırakmak suretiyle hizmeti sekteye uğratmışlardır. Kamuoyuna saygı ile arz olunur.

Exit mobile version