site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Sivas Katliamı Selçuk Belediyesi Gündemindeydi

Sivas Katliamı Selçuk Belediyesi Gündemindeydi
03.07.2012
A+
A-

Selçuk Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısının birinci oturumu yapıldı.

Meclise vekâleten başkanlık yapan Avukat Cengiz Aydın meclisin açılışında yeni anne olan Selçuk Belediyesi CHP’li meclis üyesi Avukat Filiz Sengel’e ve bebeğine sağlıklı ve mutlu bir yaşam diledi.

Başkanvekili Aydın 2 Temmuz’un Sivas katliamının 19.yıl dönümü olması nedeniyle de bir konuşma yaptı. “Bu konuda çok şey söylendi ama gereği yapılmadı” diyen Aydın  “Bir kez daha bu insanlık dışı katliamı kınıyoruz. Umarız gelecek günlerde başka bir anlayışla bu olayın failleri, bu olayı yapan insanların gerçek amaçları, arkasındaki güçler ortaya çıkar ve yüreğimiz bir nebze olsun ferahlar umuduyla bu olayı tekrar lanetle kınıyoruz” dedi.

Ardından 8 maddenin görüşülüp ilgili komisyonlara havale edildiği meclis 5 Temmuz Perşembe günü saat 20:30’da tekrar toplanmak üzere tatil edildi.

YORUMLAR
  1. Selçuk'lu gençler dedi ki:

    sivas katliamını unutmayan selçuk belediyesi acaba başbağlar katliamı içinde birşeyler söylermi.?

  2. AYASULUK'LU dedi ki:

    yahu 19. yil da anma gunude ile yenidogan bebek ne alaka? MADIMAK’I SAYGI ILE ANIYORUZ…… belediye ye hiç uymadi bu davranis arkadas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( yas gunu haberi ve yeni dunyaya gelenler için bi blog yapilsa çok daha iyi olur!!!!!!!!!) olmadi gokhan sana yakistiramadik.! veyip ve macit agbi sag olsa idi haber içinde baska bi habere kesinlikle buna karsi çikardi yani……..

  3. AYASULUK'LU dedi ki:

    ama! yine de anali babali buyutsun diyelim………….

  4. AYASULUK'LU dedi ki:

    edito? dun bu habere bi yorum yaptik yayinda goremioz??? hani siz objektiftiniz??? gokhan dan firça yermisiniz die acaba? 🙂