Selçuk Haber

Şirinceliler Çocuk Parkı İstiyor

sirince-cocuk-parki (2)

Selçuk’un Şirince Mahallesinde çocuklar oyun alanı istiyor. Her gün cami avlusunda bir araya gelen çocukların oyun alanları olmadığından dolayı camii cemaatinin namaza girdiği saatlerde camii avlusunda oyun oynayan çocukların namaza girenleri rahatsız ettiği belirtildi.

ŞİRİNCE’DE ÇOCUKLAR İÇİN OYUN ALANI YOK

Çiftçilikle uğraşan Şirince doğumlu Mehmet Gülgün (77) Şirince camii avlusuna modern tuvalet yaptırdıklarını belirterek camii bahçesi içerisinin alt kısmında bulunan boş alanda yetkililerden çocuk parkı oluşturulmasını talep etti. Yapılacak bir düzenlemeyle çocukların spor ve oyun oynayabilecekleri yeterli bir alana sahip olacaklarını belirten Gülgün.

Yetkililerden yardım talep ediyoruz diyerek, camii imamı Yusuf Süleymanoğlu’nun da özverili çalışmalarıyla camii çevresinde temizlik ve bakım konusunda gerekli düzenlemeyi yaptıklarını belirtti.

Tek sorunlarının çocukların oyun ve spor malzemeleri konusunda talepleri olduğu, bu çerçevede yapılacak olan oyun parkı düzenlenmesi bağlamında yetkililerden yardım beklediklerini dile getirdiler.

HABER: Mehmet Uyaroğlu

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

Exit mobile version