Selçuk Haber

Şirince’de Bir İşyeri Tamamen Yandı (Video Haber)

İzmir ili Selçuk ilçesine bağlı tarihi Şirince köyündeki bir restoranın, elektrik prizlerinden kaynaklanan kısa devre sonucu çıkan yangında büyük bir bölümü zarar gördü ve kullanılamaz hale geldi.

Şirince Köyü merkezinde bulunan Mustafa Özkan’a ait Le Kavala adlı restoranda bu sabah 06.30 sularında yangın çıktı. Elektrik prizlerinin kısa devre yapmasından çıktığı belirlenen yangın kısa süre içinde hızla restoranı sararak kül olmasına sebep oldu. Çıkan yangını köy meydanında bulunan yangın hortumunu kullanarak söndüren işyeri sahibi ve köylüler yangını kontrol altına aldıklarında iş işten geçmişti.

Olay ile ilgili köylülerse birbirinden farklı açıklamalar yaptı. Kimi elektrik kontağından çıktığını söylerken kimi de yangın anında köye mavi bir ışık indiğini söyledi. Bunu da 21 Aralık’ın ilk belirtileri olduğunu söyleyenler çıktı.

Yanan işyeri sahibi Mustafa Özkan Selçuk Haber sitemize konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı; Sabah 06.30 da kapının önüne çıktığımda restoranın cayır cayır yandığını gördüm, Köyde ki vatandaşlarımızın verdiği bilgiye göre işyerimizin üzerinde mavi bir enerjinin oluştuğunu duydum, şuanda merak ve korku içinde beklemekteyiz. Acaba beklenen mi oldu. Şirince Köyüne atfedilen 21 Aralıkta ki gelişmeler şuanda iz bırakmaya başladı. Bizim canımız yanıyor ama şayet beklenen geldiyse çok mutluyuz.

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

Şirince de Yangın ile selcukhaber

Exit mobile version