Selçuk Haber

Şirince Bu İlgiyi Hakediyor

sirince-bu-ilgiyi-hakediyorNtv canlı yayın bağlantısında 21 Aralık için konuşma yapan Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür kalabalığın abartıldığı kadar yoğun olmadığını söyledi.

21 Aralık olayının şirince açısından bir tanıtım kampanyasına dönmesi bizler için olumlu şirince bu ilgiyi hak eden bir yer diyen Başkan Ülgür Ancak Köyümüz küçük şirin bir köy. Telekomünikasyon, haberleşme ulaşım, yatak, yeme içme gibi olanaklarımızın sınırları var. Bu olanakları takviyelerle arttırmaya çalıştık. 170 yatak sayısını 400 e çıkararak bütün yeme içme yerlerine takviyeler yaptık. Ulaşım konusunda ise jandarma tarafından önlemler alınıyor. Köye özel araç girişlerine izin verilmiyor. Otel rezervasyonları olmayanların araçları içeriye alınmıyor. Bizde belediye olarak ziyaretçilerimizin köye toplu taşım araçları ile ulaşımlarını sağlayacağız. Günü birlik gelen herkesi almaya çalışacağız.

Bunlar bir yasaklama ya da engelleme değil. 21 Aralık’ın herkes açısından sağlıklı geçirilmesi için alınmış tedbirlerdir” dedi.

Exit mobile version