site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Şirince Artemis Restaurant’ta öğretmenler günü kutlaması

Şirince Artemis Restaurant’ta öğretmenler günü kutlaması
24.11.2014
A+
A-

sirince-artemis-restaurant (1)

Artemis Restaurant Öğretmenler gününde Öğretmenlerimizi unutmadı.

24 Kasım Öğretmenler günü etkinliği için Artemis Restaurant’ta yapılan organizasyona Selçuk’ta görev yapan öğretmenler ve aileleri katıldı. Büyük bir coşku içinde geçen kutlama proğramında eğitimciler eğlenceli zamanlar geçirdi.

Selçuk Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Okul Müdürü Sedat Yeşilyağcı’nın günün anlam ve önemini anlatan konuşmasının ardından akşam yemeğine geçen eğitimciler Artemis’in otantik ortamında Grup Mozaik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Gecenin sonunda öğretmenler böyle güzel bir etkinliğe ev sahipliği yaptığı için Artemis Restaurant’a teşekkür ettiler.

sirince-artemis-restaurant (2)

YORUMLAR
  1. anonim dedi ki:

    bir zamanlar bu masalarda rakı.şarap vardı ne oldu eğitim birsen li olunca fotoğraf çekilince bardakları kaldırmışsınız .

  2. anonim dedi ki:

    Yeni müdür yardımcılarının hepsi eğitim birsenlim oldu.

  3. EMEKÇİ dedi ki:

    Ne rakısı be ayran bile içmez bu müdürler artık… Belki rakı filan sanılır diye…

    1. anonim dedi ki:

      Süper tesbit