site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Sir Ağda Kullanımı

Sir Ağda Kullanımı
26.03.2020
A+
A-

Kadınların temizlik ve güzellik için en sık kullandıkları ürünlerden biri ağdadır. Uzun süre kalıcılığı ve pürüzsüz bir cilt görünümü vermesi nedeniyle tercih edilir. Sir ağda istenmeyen tüylerden kurtulmak için en sık kullanılan epilasyon yöntemidir. Günümüzde bakımlı olmak sadece kadınlara özel bir durum olmadığı için ağda, erkekler tarafından da kullanılmaya başlanmıştır. Kadınlar genel vücut temizliğinde kullanmaktadır, bununla beraber erkekler özellikle, sırt ve omuz bölgeleri hatta göğüs kılları için ağdayı tercih etmektedir.
Sir Ağdanın Özellikleri
Klasik ağdadan farklı olarak şeker içermemesi sebebiyle son zamanlarda oldukça tercih edilen bir üründür. Sir ağda çam reçinesinden elde edilir ve belirttiğimiz gibi içinde şeker olmaması, daha uzun süreli bir kullanım için daha uygundur. Uzun süreli kullanımda tüylenme sorunu için de bir çözümdür. Profesyonel kullanım için çeşitleri olduğu gibi evde de kullanabileceğiniz sir ağda setleri çeşitleri ve değişik fiyat aralığı ile satılmaktadır.
Ağdanın kolay sürülmesi için roll on döner başlıklar, elektrikli ve ısıya dayanıklı kaplar ve ağda bantları şeklinde çok çeşitli ürünler bulmak mevcuttur sir ağdanın klasik ağdadan bir diğer farkı ise ağda su ile temizlenebilirken, sir ağdayı mutlaka ağda sonrası kulanım için üretilen yağ ile temizlemek gerekir. Günümüzde hassas ciltler içinde farklı seçenekler mevcuttur. Farklı çeşit ve fiyat aralığındaki sir ağda ürünleri için teknolojiweb.net/epilasyon-urunleri/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.