site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Simge Fıstıkoğlu Hayko’yla Birlikte 4000 Metreden Atladı

Simge Fıstıkoğlu Hayko’yla Birlikte 4000 Metreden Atladı
16.04.2014
A+
A-

Simge Fıstıkoğlu

Simge Fıstıkoğlu, Hayko Cepkin’le birlikte 4 bin metreden atladı. Güzel sunucu Simge Fıstıkoğlu, Türk Rock Müziğinin aykırı çocuğu Hayko Cepkin’in Extreme-G Programı’na konuk oldu.

Güzel sunucu Simge Fıstıkoğlu, geçtiğimiz günlerde Hayko Cepkin’in Extreme-G Programı’na konuk oldu. Çekimleri İzmir’in Selçuk ilçesimde gerçekleşen programda, Simge Fıstıkoğlu paraşütle atladı. Fıstıkoğlu atlayışını yapmadan önce çok heyecanlı olduğunu dile getirdi. 4000 Metre yükseklikten, Efes Antik Kenti’nin üzerine atlayan güzel sunucu, usta paraşütçülere taş çıkardı.

SİMGE FISTIKOĞLU MASALI ANLAMADI!

Format gereği misafir ettiği konuklarına, uyumadan önce masal anlatan Hayko Cepkin adetini bozmadı ve Simge Fıstıkoğlu’na masal anlattı. Masalı dinleyip mışıl mışıl uyuyan konukların aksine Simge Fıstıkoğlu masalı anlamadığını söyleyince eğlenceli dakikalar yaşandı.
simge-fistikoglu-parasutle-atladi

YORUMLAR
  1. İrfan YILDIZ dedi ki:

    Seferihisar,Urla gibi ilçeler folklorik anlam taşıyan festivallerle yörelerini tanıtıyorlar.Dün tv.de şevketi bostan ve arapsaçını tanıtıyorlardı.Selçuk ve çevresi arapşaçı,sevketi bostan cenneti.Manguta mantarı diye özel endemik bir ürünümüz var.Sadece Efes ve Belevi yöresinde yetişiyor.Selçukta yok yok.Tarih,doğa,deniz,extrem spor imkanları,her şey mevcut.Belevi’nin karpuzu,şeftalisi,Efes’e yakın bahçelerde yetişen meşhur ayvamız,Şirincenin üzümü,kirazı,elması her biri bir festivale,tanıtım organizasyonlarına değer.Dünyada paraşüt sporuna en uygun, tarihle denizi bütünleştiren bir hava alanımız mevcut.Bu değerlerin korunması ve gerçek manada tanıtımı için mutlaka ciddi toplantıların yapılması gerekir diye düşünüyorum..