Selçuk Haber

Şiir Severler Kent Belleği’nde Buluşuyor

kentbellegi-siir-gecesi

Selçuk’ta yaşayan şiir severler her hafta Perşembe gecesi, Selçuk Efes Kent Belleği’nde buluşarak şiir adına güzel paylaşımlarda bulunacak.

İlki bu hafta gerçekleşecek olan etkinlik iki bölümden oluşacak. İlk bölümde Selçuk’ta yaşayan şairlerin ve şiir severlerin şiir sunumlarına yer verilecek. İkinci bölümde ise 2000’li yılların genç ve önemli şairlerinden olan İlker İşgören Kent Belleği’nin konuğu olacak. Konuk şair muhteşem atmosferde kendi sesinden okuyacağı şiirleriyle katılımcılara eşsiz anlar yaşatacak.

Her hafta geleneksel hale getirilmek istenen Kent Belleği’ndeki bu çalışma Selçuklu bir grup şiir sever tarafından organize edilmekte. Kent Belleği’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan etkinliğe katılmak isteyen şiir severler, her hafta Perşembe günü Saat: 19.00’da bir araya gelecek. Etkinlikte zaman zaman konuk şairlerin de yer alacak olması Selçuk’ta edebiyat alanında yeni bir başlangıç olarak nitelenmekte. Dinletilerin tarihe tanıklık eden bir ortamda gerçekleştirilecek olması da ayrı bir güzellik oluşturacak.

Exit mobile version