Selçuk Haber

SGK’dan Muhtarlara bilgilendirme

MUHTARLAR-SGK

SGK Selçuk Şubesi Müdürü Aytekin Yılmaz ve SGK Şefi Yusuf Akbulut Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı ziyaret ederek, Muhtarlara yapılan toplantıya katılarak 6552 Sayılı Yasa ile ilgili olarak bilgilendirme yaptılar.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın her ay mahalle muhtarlarıyla yaptığı toplantıya katılan SGK Selçuk Şubesi Müdürü Aytekin Yılmaz ve SGK Şefi Yusuf Akbulut, 6552 sayılı Yasa kapsamında bilgilendirme yaptılar. Bu kapsamda Selçuk SGM Müdürü Aytekin Yılmaz, tüm merkez müdürlüğü çalışanları ile vatandaşların hizmetinde olduklarını, müdürlüğe gelen vatandaşların sorunlarının çözümü konusunda gerekli hassasiyet ve özenin gösterileceği konusunda detaylı bilgiler verdi.

Özellikle Genel Sağlık Sigortalılarının (GSS) 6552 yasa ile ilgili konuda gerekli hassasiyeti göstermediklerini, bu konuda muhtarların kendi bölgelerindeki vatandaşları bilgilendirmelerini isteyen Yılmaz, söz konusu yasa kapsamında Sosyal Yardımlaşma Vakfına yaptıracakları gelir testi ile müdürlüğe müracaat etmeleri halinde borçlarının yeniden yapılandırılacağı bilgisini verdi.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, toplantıya katılan SGK Selçuk Şubesi Müdürü Aytekin Yılmaz ve SGK Şefi Yusuf Akbulut’a verdikleri bilgilerden dolayı ve toplantıya yaptıkları katkılarından dolayı teşekkür ederek, kurumlar arası bilgi paylaşımının önemli olduğunu kaydetti.

Exit mobile version