site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Senem Kılıç’tan “Yavaş Şehir” de Hızlı Tempo

Senem Kılıç’tan “Yavaş Şehir” de Hızlı Tempo
20.04.2015
A+
A-

senem kılıc 2

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Senem Kılıç, yavaş şehir (slow city) statüsündeki Seferihisar’da hızlı temposuyla dikkat çekti. İlçe Başkanlığı ve kadın kolları tarafından düzenlenen ve geniş katılımın gerçekleştiği Sığacık Teos’taki kahvaltıya Aslan Savaşan, Selahattin Şahin, Hüsnü Seçkiner gibi 1’inci bölge adaylarıyla birlikte katılan Senem Kılıç, kadınlara ‘hep birlikte daha çok siyaset yapalım’ çağrısında bulundu.

Ürkmez, Güzelbahçe gibi çevre ilçelerin yanı sıra Denizli’den de katılımın olduğu kahvaltıda konuşan Kılıç, kadın eli değen işlerin güzelleştiğine siyaseti de ev günlerinde konuşarak, sürüklenmeye çalışılan durumları anlayarak, ekonomiyi ev ekonomisinin gidişatından çözerek güzelleştirmek için her eve konuk olmaya hazır olduğunu dile getirdi. Kılıç, “Seferihisar çok özel bir ilçe. Turizmin farklı açılardan canlandırılma çabasında, ilçemizin daha da geliştirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Seferihisar yavaş şehir, ancak biz yavaş hareket edemeyiz. Seçime sayılı zamanın kaldığı bugünlerin her dakikası bizim için kıymetli. Sizlerden isteğim dokunulmadık yürek bırakmayacağımız şekilde çalışmanız. Gün gün gezmeye, evlerinize konuk olmaya hazırım” dedi.

Balık yiyen kadınlardan alkışlı destek

Sığacık Marina’ya karşı yapılan kahvaltının ve konuşmaların ardından MHP milletvekili adayı Senem Kılıç ile fotoğraf çektirmek, özel dilekte bulunmak isteyenler sıraya girdi. Programın ardından Sığacık esnafını ve balık mezatını gezen Kılıç ve diğer adaylar, taze balık yeme sözü verdikleri esnafın ve müşterilerinin ilgisiyle karşılaştı. Bir restoranda balık yiyen kalabalık bir kadın grubunun tanışmak istemesi üzerine masalarına giden Kılıç’a alkışlarla destek veren kadınlar “Genç ve kadın aday olarak desteğimiz sizinle. Meclisi sizin gibi gençler düzeltir” dediler.

senem kılıc 3

senem kılıc

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.