site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Senem Kılıç: MHP İktidarı Türkiye’yi Zirveye Taşır

Senem Kılıç: MHP İktidarı Türkiye’yi Zirveye Taşır
30.05.2015
A+
A-

senem kilic cocuklar 3

MHP İzmir 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, 7 Haziran’a çok az bir süre kaldığını belirterek; hem aydınlık yarınlar, hem de uygulanabilir projeler anlamında MHP’nin tek başına iktidara gelmesinin Türkiye’yi zirveye taşıyacağını söyledi.

Kılıç, 13 yıllık AKP iktidarı döneminde uygulanan yanlış politikalardan kaynaklı olarak Türk toplumunun büyük bir umutsuzluğa düştüğünü savundu.

Toplumun Cumhuriyet tarihi boyunca hiçbir zaman bugünkü kadar umutsuzluğa savrulmadığını ifade eden Senem Kılıç, insanların “AKP gitsin de kim gelirse gelsin” deme noktasına geldiğine dikkat çekerek, “Her gün sokaklarda yüzlerce insanla konuşuyor, onların sorunlarını dinliyoruz. İnsanların gelecekleri için, çocukları için umutları kalmamış. Yarınla ilgili planları bitmiş. Toplumun büyük kısmının tek amacı günü kurtarabilmek olmuş. Bir çıkış yolu arıyorlar, ancak bulamıyorlar. 13 yıllık AKP iktidarı sonunda ne yazık ki milletimizin geldiği nokta bu. Hayali, umudu ve amacı olmayan bir millete dönüştürüldük. Bu ülkemiz adına çok büyük bir tehlike” diye konuştu.

BARIŞ VE HUZUR SÖZÜ

İnsanların ayrıştırıcı yapay gündemlerle birbirine düşman edilmesinin sonucunda ülkenin uçurumun eşiğine geldiğine dikkat çeken Kılıç sözlerine şöyle devam etti: “Toplum kılcal damarlarına kadar ayrıştırıcı ve ötekileştirici politikalardan yoruldu. Ülkemiz her geçen gün belli maksatlarla daha da ayrıştırılarak geriliyor. İnsanlar bayraklarına, vatanlarına, milli değerlerine laf edilmesine karşı tüm sabrıyla bugüne dek direndi. Ancak artık insanlarımız bunu kaldıramıyor. İnsanımız vatanında barış, huzur ve ferah istiyor. Bunun da tek yolu partimizden geçiyor. Biz insanlarımıza onları sadece AKP’den kurtaracağımızı değil, ülkemize yeniden barışı, huzuru ve ekonomik refahı getireceğimizi söylüyoruz. İnsanlarımızın etnik kökenlerine, dinlerine, dillerine göre ayrıştırılarak düşmanlaştırılmasının son bulacağının, herkesin al yıldızlı bayrağımız altında huzur ve güvenle yaşayacağının teminatını veriyoruz. Kaybolan değerlerimizi, kardeşliğimizi, aç gözlü yandaşların rant hırsına ve talanına kurban edilen ülkemizi yeniden restore edip ayağa kaldıracağımızın sözünü veriyoruz. Bu yolda da, “Bizimle yürü Türkiye” diyoruz. Allah’ın izniyle her attığımız adımda etrafımızın daha da kalabalıklaştığını ve yeni yol arkadaşlarımızın aramıza katıldığını görüyoruz” dedi.

senem kilic

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.