Selçuk Haber

Sema Yeşilçimen’den Yola Devam Kararı‏

sema-yesilcimen (2)

Ak Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, Mart ayında yapılan Belediye Başkanlığı seçimlerinde siyaseti artık gençlerin yapması gerektiğini belirterek, “Bu nedenle biz Meclis Üyesi adaylarımızı bile gençlerden oluşturduk dolayısıyla Ağustos ayından sonra yerimi gençlerimize bırakacağım” diyerek Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra aktif siyaseti bırakacağını açıklamıştı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin bitmesinin ardından gözler Sema Yeşilçimen’e çevrilirken, bazı sosyal paylaşım sitelerinde Sema Yeşilçimen’in İlçe Başkanlığı görevine son verilmesiyle alakalı yayınlanan bilgiler gündemin ilk sıralarında yer aldı.

Selçuk halkında oluşan soru işaretlerini gidermek ve vatandaşı doğru bilinçlendirmek adına basın toplantısı yapan Ak Parti İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, “Beni protestolar ile Belediye’den gönderdiler. Yaşadıklarımı bugün gibi hatırlıyorum, arkamı döndüm dedim ki; bir gün gelecek seçim kazanmış İlçe Başkanı olarak Belediye’ye geri döneceğim. Allah bana bunu 15 yıl sonra nasip etti. Ben kadere inanan biriyim, alnımda ne yazıyorsa onu yaşarım. Siyasette hiçbir zaman mevki makam olmadı. Ben İlçe Başkanıydım, bana da birçok kişi Belediye Başkanı olacak mısınız? Diye sorular yöneltti. Sayın Osman Günaydın ilk olarak Partiyle alakalı teklifte bulundu, değerlendirdik ve iyi ki böyle bir yolculuğa çıkmışım, iyi ki Ak Partideyim. Yıllarımı verdim ve görmediğim ideolojiyi, sevgiyi, saygıyı ben burada gördüm” diyerek mensubu olduğu partinin kendisi için olan önemini vurguladı.

Kendisiyle alakalı yapılan yorumlar ve çıkan haberlerin doğruluk payı olmadığını bildiren Yeşilçimen, günü geldiğinde her söze cevap vereceğini açıklayarak internet ortamında gündem oluşturan söylentilere ise şöyle cevap verdi; “Son günlerde bazı sosyal paylaşım sitelerinde benim görevden alınmamla ilgili bir takım yayınlar yapılmaktadır. Şuan Ak Parti’nin Genel Başkanı Ahmet Davutoğludur. Onun İzmir’de ki temsilcisi Bülent Delican, Selçuk temsilcisi ise benim ve ağzımdan duymadığınız hiçbir şeye inanmayın. Sizler beni çok yakın tanıyorsunuz. Ben kimseden ne çekinirim, ne de korkarım. Hayatım boyunca hiç kimsenin ne makamına mevkisine biat ettim ne de parasına puluna. Bana hiç kimse bu konuyla ilgili laf söyleyemez. Biliyorsunuz yerel seçimlerin ana gündem maddesi ben idim. O süreci atlattık fakat hala aynı dedikodulardan bir şeyler sağmak isteyen insanlar olabiliyor. Tabi ki ben dışarıda siyasi rakiplerimle ilgili bana söyledikleri her sözün cevabını anında veren biriyim. Günü geldiğinde her söze cevap vereceğim. Her ne olursa olsun partimde hiç kimseyle asla tartışmam. Benim siyasi aldığım kültür, gelenek bunu gerektirir. Ben birinin evinde bir bardak su içtiysem, onun hayatımda önemli yeri vardır. Kişilerle zaman zaman yollarımız ayrılabilir. Farklı şeyler düşünüp, farklı isteklerde bulunabiliriz ama asla onlarla bu tür bir savaş içine girmem.”

Selçuk’ta siyaset yapmanın zor olduğunu vurgulayan İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen; Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde İlçenin büyük başarı gösterdiğini ve diğer partilere nazaran iyi bir çalışma ile başarı elde ettiklerini savundu. Diğer yandan siyaseti bırakmayıp bırakmayacağı sorusuna hitaben yola devam kararı aldığını açıklayan Yeşilçimen, “Ben bugün partimin İlçe Başkanı görevindeyim fakat Genel Merkez beni başka bir göreve layık görür ise partimin askeriyim ve ideolojilerine inandım. Recep Tayip Erdoğan’ın Türkiye’yi değiştireceğine inandım. Mustafa Kemal Atatürk’ten sonra ilk defa bir lider Türkiye’nin planını yaptı. Demek ki artık Türkiye Dünya’ya oynuyor. Bende Dünya liderinin bulunduğu bir partide İlçe Başkanı olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Haber: Seda Konuk
Kamera: Mehmet Uyaroğlu

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

 

SEMA YEŞİLÇİMEN’İN YAPMIŞ OLDUĞU BASIN AÇIKLAMASININ TAMAMINI AŞAĞIDA Kİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Exit mobile version