site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’un Yeni Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanı Göreve Başladı

İzmir’in Selçuk İlçesine yeni atanan Emniyet Müdürü Özgür Çekçeki ve Jandarma Komutanı Mehmet Önder Ortoğlu görevlerine ilçe Kaymakamı İnci’yi ziyaret ederek başladılar.

Selçuk’un Yeni Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanı Göreve Başladı
11.08.2020
A+
A-

Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci Yeni Emniyet Müdürü Özgür Çekçeki ve Jandarma Komutanı Mehmet Önder Ortoğlu’nu Makamında kabul etti.

Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci “İlçemize yeni Emniyet Müdürümüz ve Jandarma Komutanımız atandı. Muhittin Murat Yener bey tabii ki çok sevdiğimiz ve başarılı bir arkadaşımızdı. Daha önce başarı belgesini de takdim ettik ve daima da yapacağız inşallah. Birlikte iki yıldır başarılı bir şekilde çalıştık, yeni müdürümüz ve komutanımızın da başarılı olacağına inanıyorum çünkü kolay gelinmiyor bu makamlara. İlçemizde özellikle narkotik konularında, hırsızlık ve diğer asayiş konularında da İzmir’de açık ara ile en başarılı ilçe konumundayız. Bunun aynı şekilde yeni gelen arkadaşlarımızla da devam edeceğine uyum içerisinde başarılı çalışmalar yapacağımıza inanıyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.