Selçuk Haber

Selçuk’un Köylerinde MHP Rüzgârı Esiyor

Çalışmalarını durmaksızın sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür’e Gökçealan Köyü’nden büyük destek. Kahvehane toplantısı için Gökçealan Köyüne giden Başkan Adayı Görür’e Gökçealanlılar MHP’yi birinci parti yapma sözü verdiler.

Selçuk’a bağlı Gökçealan Köyü’nde ki programında 4 ev toplantısı 3’te kahve toplantısı yapan MHP Belediye Başkan Adayı Levent Görür sadece Selçuk’un değil tüm köylerinde başkanı olacağını, Selçukluya hangi hizmet veriliyorsa, hangi yardım yapılıyorsa nüfusu oranında tüm köylere de aynı şekilde yapılacağını söyledi. Aktarılan sıkıntılarla ilgili olarak sürekli notlar alan Levent Görür sorunların çözümü noktasında göreve gelir gelmez gereken çalışmaları yapacaklarını söyledi. Levent Görür köylülerin dert ve sıkıntılarını yakinen bildiğini belirterek “Köylerimizdeki nüfusu korumak için köyden göçü önlemek için çalışmalarımız olacak, Selçuk’a hiçbir hizmet vermeyen ve bir adım ileriye götüremeyenler köylerimize de hiçbir katkı yapmamışlar. Seçimi kazandığımız takdirde Gökçelan’a üzüm işleme tesislerini yapmak bizim boynumuzun borcudur” dedi.

Gençlere yönelik iş ihtidamı sağlayacaklarını dile getiren MHP Adayı Görür kendisine gösterilen ilgiden dolayı tüm Gökçealan’lılara teşekkür etti.

Konuşmasının devamın da hükümete de yüklenen MHP Adayı Görür; ‘‘11 yıldır iktidarda bulunan AKP Hükümeti, çiftçilerimizi ve köylülerimizi açlığa mahkûm etmiştir. Ektiğiniz ürünü sattığınızda harcadığınız parayı bile karşılayamıyorsunuz. Üreten çiftçilerimiz tüccara mahkûm edildi. Hayvancılıkla geçimini sağlayan vatandaşlarımız perişan haldedir. Recep Beyin oğlunun gemiciğine mazot niye 1,5’a veriliyor, Çiftçiye neden 5 lira’ya veriliyor. Çiftçinin artık dayanacak gücü kalmadı. Hal böyleyken, çiftçi, hayvanı için yem ihtiyacını karşılayamazken, meralar hangi akla hizmetle birilerine peşkeş çekiliyor. Bütünşehir yasası ile birlikte köylünün üzerine birçok vergi yüklenmiştir. Dolayısıyla, siyasi iktidar dertlerinize çare olamadığı gibi yeni dertleri sizlerin üzerinize yükledi’’ dedi.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen MHP Adayı Levent Görür konuşmasına şöyle devam etti; ‘‘Halka hizmet Hakka hizmettir düsturu ile hareket ederek, Selçuk’ta ki ve köylerinde ki engelleri tek tek aşacağız. Bu ilçeyi yaşanabilir marka ilçe yapacağız. 2014 seçimlerinde partimizin adayı olarak Selçuklu kardeşlerimin karşısına çıktık. Halkımız bizi yakından tanıyor ve biliyor. Makam ve mevkiler bizi asla değiştirmedi ve değiştirmeyecektir. Levent Görür dün ne ise yarın da aynı şekilde olacaktır. Arkadaşlarımızla birlikte üreten bir belediyecilik anlayışını ortaya koyacağız. Bu çalışmalarla halkımıza hak ettiği hizmetleri sunacağız.

Görüyorum ki Selçuk’ta ve köylerinde artık kimsenin engelleyemeceği MHP rüzgârı esiyor, Selçuk halkına hayal satanlar, halkın içine çıkamayanlar, bol keseden vaatler vererek, her önüne gelene çocuğunu ya da seni işe alacağım diyenler elbette bizim çalışmalarımızdan rahatsız olacaklar. Türlü iftiralarla bizlere saldıracaklar ama bunlar sizleri yolunuzdan alıkoymasın. Ben inanıyorum 30 Mart akşamı Milliyetçi Hareket Partisi zaferi kazanan taraf olacaktır.

Allah’ın izni ile Selçuk’un ve köylerinin tüm sorunları çözecek, hizmetin her aşamasında hakkı ve adaleti gözeten projeleri hayata geçirecek bir belediyecilik anlayışı için bizler göreve hazırız. Birlik ve beraberlik içinde el ele, omuz omuza yürüyoruz. Partimize katılımlar ile her gün biraz daha güçleniyoruz. Bu katılımlar bizlere güç veriyor, umut veriyor, umuyoruz ki Selçuklu hemşerilerimiz 30 Mart’ta tercihlerini değişimden yana MHP’den yana kullanacaklardır” dedi.

Exit mobile version