Selçuk Haber

Selçuk’tan Bir Yıldız Doğuyor

Adı Erdal İritaşlı, Yaşı 10, Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulunda okuyor. Gelecek’te büyük bir yıldız olacak gibi görünüyor.  Çünkü okuldan arta kalan zamanını futbol topu ile geçiriyor. Yetenekleri süper. Şimdilerde üç büyük kulübün takibinde. Ancak gönlü Beşiktaş’tan yana.

Geçtiğimiz günlerde akşamüstü yolumuz halı sahaya düştü.  Tek başına topla antrenman yapan Erdal İritaşlı gözümüze takıldı.  Topa hâkimiyeti, sürati dikkatimizi çekti. Kendisine sorduk hayırdır tek başına ne iş diye?

Başladı bizimle konuşmaya “ 10 yaşımdayım. Futbola beş yaşımda antrenörüm Selçuk Gençlik Spor Kulübü kurucusu Sönmez Akbaş ile bu spor kulübünde başladım diyor. Okuldan arta kalan zamanımı antrenman yaparak geçiriyorum diyen İritaşlı. Amacım ileride büyük bir yıldız olup, Selçuk’un ismini tüm Türkiye’ye duyurmak. Şu anda üç büyük kulüpten transfer teklifi aldım. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş minik takımları beni transfer yapmak istiyor. Ve var gücümle çalışıyorum. Eğer ailem izin verirse gönlüm Beşiktaş’tan yana. Çünkü ben gözümü Beşiktaş forması ile açmışım. Babam koyu bir Beşiktaşlı, dolayısıyla bende Beşiktaşlıyım. İşte bu yüzden çalışmalarıma devam edip, ileride büyük bir yıldız olmak istiyorum” dedi.

Haber: Mehmet UYAROĞLU

Exit mobile version