Selçuk Haber

Selçuk’ta zorla gösteri yaptırıldı iddiası

zorla-gosteri-yaptirildi-iddiasi2

İzmir’e bağlı Selçuk ilçesinde Belediye’nin organize ettiği kurtuluş yıldönümü etkinliklerinde “Kurtuluş” isimli canlı heykel müzikalini sergileyen ekibin yönetmeni Serap Erkoç Dağlıca ve Iğdır’dan gelen şehit haberlerimize rağmen “hakaret ederek bize zorla gösteri yaptırdılar” dedi. Aydın’ın Kurtuluş yıldönümü etkinlikleri dolayısıyla Aydın’a giden Sera Sanat atölyesi ekibi Aydın ile sınır komşusu olan İzmir’e bağlı Selçuk Belediyesinde zorla gösteri yapılmaya maruz kaldığı iddia edildi. Aydın Belediyesi Dağlıca’dan gelen şehit haberleri üzerine etkinlikleri iptal ederken, Selçuk belediyesinin canlı heykel müzikali yönetmeni Serap Erkoç ve ekibini yoğun baskı altında tutarak zorla sahne yaptırdığı ileri sürüldü.

Serap Erkoç “Sanat hayatımda ilk kez böyle bir baskıyla karşı karşıya kaldım. Şehit haberleri üzerine Aydın’da iptal edildiğini, Selçuk’ta da bu gösterinin iptal edilmesi gerektiğini ifade etmeme rağmen Başkan yardımcısı Ali Karakurt’un odasında Kültür Müdürü Bahadır Varvar tarafından baskı ve hakarete uğradık. Şehit haberleri karşısında sahne almamızın doğru olmadığını söylememize rağmen zorla gösteriyi yaptırdılar. Birde üstüne efe oynattılar” şeklinde konuştu.

İddialar karşısında görüştüğümüz Selçuk Belediyesi Kültür Müdürü Bahadır Varvar ise “Biz arkadaşlarla ayrılırken dahi öpüşerek, gülüşerek ayrıldık. Hakaret sözkonusu olmadı” dedi.

Kaynak: anadolugazete.com

Exit mobile version