site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’ta Yeni Bir Gençlik Hareketi

Selçuk’ta Yeni Bir Gençlik Hareketi
04.12.2015
A+
A-

Yarın çok genç sloganı ile yola çıkan topluluk yapmış olduğu açıklama ile kuruluşunu duyurdu. Grubun yayınlamış olduğu tanıtım açıklaması şu şekilde;

Merhaba;
İzmir Selçuk’tan başlayarak tüm Türkiye’ye ulaşması beklenen yeni bir platform ile gençlerin sesi olmayı hedefliyoruz. Gençlerin sesi gür çıksın, onları yetiştiren değerler o fidanlardan meyve toplasın istiyoruz.
10 Kasım 2015’de, “Cumhuriyeti “O” kurdu, onu yükseltecek olan bizleriz” sloganını benimseyerek yola çıktığımız platformda her geçen dakika büyüyoruz, büyüyeceğiz.
Türkiye’deki siyasetin gençlere ne kadar çok ihtiyacı olduğu ortadadır. Platformumuzun amacı Türkiye’ ye gençliğin neler başarabileceğini göstermektir.
İsteğimiz; gençliğin siyasetten uzak değil, siyasetin gençlik olmasıdır.
Tüm gençlere ve onları yetiştirenlere sesleniyoruz.
Neden başkalarının kıyasıya eleştirdiği gençler sadece bayrak asıyor?
Neden dünyayı takip eden, dil bilen, araştıran, sorgulayan gençler karar veremiyor?
Neden karanlığa meydan okuyan, korkmadan yılmadan kavga eden, hatta hiç bir çıkarı olmadan mücadele eden gençler…
Neden sokaklarda direnen, neden gaz yiyen, neden gözünü kaybeden, hatta neden hayatını kaybeden gençler ‘i savunamıyoruz?
Onlara söz hakkı vermekten, güvenmekten, yetki vermekten Neden korkuyorsunuz?
Korkmayın!
Yetiştirdiğiniz fidanların gölgesinde huzur bulmak için onlara güvenin. Söz hakkı verin.
Biz Korkmuyoruz!
Geliyoruz! Gençler geliyor. Direnerek, gülümseyerek, severek söz hakkı almaya geliyoruz. Devrim için, iktidar için; özgür bir gelecek için gençler geliyor.
YARIN ÇOK GENÇ
www.yarincokgenc.com

HABERİN VİDEOSU AŞAĞIDADIR

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    ah seni gidi özgür seni
    git yap eğitimcilik kardeş uğraşma olmaz burdan

  2. Bir genç dedi ki:

    Emeği geçenlerin ellerine sağlık çok beğendim facebooktan takip edicem umarım güzel işler çıkar bir genç olarak bende beraber yürümek istiyorum.

  3. İzleyici dedi ki:

    Çok etkilendim bu harekete ihtiyaç uzun zamandır vardı. Birilerinin bunu düşünüp başlatması beni çok sevindirdi. Bu hareketin içerisinde yer almak mümkünse ve gerçekten samimiyseniz sonuna kadar yanınızda yürümek için hazırım.

  4. Anonim dedi ki:

    Gerçek Atatürkçülük, devrimcilik ve samimiyet varsa bende 55 yaşında bir genç olarak varım..